Másnak is sír fürdés után a kisbabája? Vagy csak nekem ilyen nehéz ügy ez? Minden egyes fürdetés után megy a sírás, az öltöztetés egyenes katasztrófa. Vagy éhes vagy álmos. Valahogy sose jön össze, hogy jó legyen. Valamit én rontok el? (6hónapos)
Hátha te biztos vagy abban,hogy az éhség és fáradság miatt sír akkor miért nem fürdettek előbb!Az én fiamnál is ugyanez volt mígnem előrébb tettük a fürdetést ami este 7 óra volt!
Leírnád a napirendeteket???Akkor lehet jobban tudok segíteni!
A mi napirendünk így nézett ki 6 hósan!
reggel fél 8-8 kelés
délelött 10 alvás kb 1,5 óra
délután 2 óra körül alvás szintén kb 1,5 óra
majd még késő délután ha babakocsiztunk a városban akkor szundízott egy 20 percet de ha otthon voltunk akkor már inkább játszott alvás helyett,na ilyenkor természetesen nem ragaszkodtam a pontos időben fürdetéshez hanem ilyenkor előrébb hoztam mivel már fáradt volt!
Kb 6,5-7 hósan hagyta el végleg a napi 3x-i alvást!
nem lehet,hogy nállatok is ez lehet???
Igen, a napirenddel van baj...de hiába hoztam előrébb a fürdetést valami így sem stimmel.
Leírom.
6-6:30 ébredés, rögtön eszik, játszás, alvás
9-9:30 evés, játszás, alvás (nem mindig)
12-13 evés, játszás, alvás
15-16 evés, játszás alvás nem mindig
18- ideális esetben alvás után, eszik játszik fürdetésig, ami 19:30-20 óra felé van.
Ha a fürdetést 7-re teszem, akkor nem vacsorázik, mert ugye nem olyan régen evett. Ami azért rossz, mert akkor felébred éjjel.
Ha marad a fél 8-as fürdetés, akkor meg sír, mert már fáradt amennyiben nem aludt 17-18-ig. De ugye nem mindig alszik.
Szóval ez van...és én nem tudom, hogyan kellene csinálnom.
20:38 vagyok.
Nekem soknak tűnik a nappali alvás... Én kihagynám a 18 órási alvást, és 7-kor fürdetném.
Persze ezt könnyű innen írni, mert minden baba más.
Fiam ebben a korban 2-szer aludt (délelőtt, délután).
Ha kihagyom a 17 óra alvást, akkor a legrosszabb. Ugyanis alszim délután 14:30 vagy 15 óráig, és 19-ig 4 órát kellene ébren lennie, ami képtelenség. Nem tud annyit ébren lenni még. Azért kellene altatnom 17-18-ig.
Áááá...seghogy sem jó. Bele fogok bolondulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!