Mit adtok télen 3-6 hónapos babátok lábára odakint?
Figyelt kérdés
Kaptunk 2 overált, mindkettő lábfej nélküli. Ekkora babának miért gyártanak ilyet, mit húzzak a kis lábára? A kocsicipők, tutyik, túl vékonyak szerintem.2011. nov. 13. 14:36
1/7 alaszka válasza:
Ha hosszabb az overáll mint a lába, akkor a végét visszahajtod, utána rá a pléd, és azt is aláhajtod. Én így szoktam + alatta harisnya, rugi. Vagy olyat is szoktam, hogy harisnya, rugi, és arra még egy nagyobb zokni.
2/7 anonim válasza:
Vékony zokni, rajta a lábfejes rugi, arra egy nagyon vastag zokni, vagy egy olyan szőrme "kiscipő" amit a Takkoban lehet venni. És persze betakarom a kis lábát.
3/7 A kérdező kommentje:
Aha hát az a gondom hogy sokat van kézben szóval a takargatás ezért nem annyira jó ötlet. Megnézem a takkoban. Ez cipő? vagy ilyen tutyi féle? Mennyibe került? Köszi előre is!
2011. nov. 13. 15:05
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Jaj de édes:)) De mondjuk ez nagyon lányos szerintem :) Nekem kisfiam van.
2011. nov. 13. 15:25
6/7 anonim válasza:
Takko-s válaszoló vagyok.
(Nekem is fiam van)
Sajnos nem tudok linkelni neked képet róla, sehol nem találtam. Az ára olyan 1500-2000 ft között mozog, már nem emlékszem pontosan. Tutyi féle, nem kifejezetten cipő, szóval nm biztos, hogy kézben is megfelelő lenne. Nekem babakocsiban tökéletes.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 13. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!