Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A bébihordozó huzatát ki...

A bébihordozó huzatát ki lehet mosni mosógépben?

Figyelt kérdés
A régebbi fajták még pamutból voltak, azokat lazán ki lehetett mosni, de ezek az újak valami más anyagból vannak, és szerintem vonzzák a koszt. Az van ráírva, hogy meleg vízzel mindent le lehet róla törölni, de szerintem ez képtelenség. Ráadásul a miénk narancssárga és egyszerűen rettenet már, hiába törölgettem le mosószeres vizes szivaccsal. Merjem betenni a mosógépbe? Mi baja lehet?
2008. márc. 26. 18:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
sztem kímélő progin beteheted:)
2008. márc. 26. 23:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Alacsony hőfokon, hogy ne menjen össze, szerintem ki lehet mosni. Bár úgy a hatásfok rosszabb... esetleg kézzel, aztán centrifugát neki!

Az fontos, hogy még nyirkosan tedd rá az ülésre, hogy megfelelő formára száradjon meg!

2008. márc. 27. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!