Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mosógépben vagy kézzel mossam...

Mosógépben vagy kézzel mossam ki a születendő babám ruháit?

Figyelt kérdés
És milyen mosóporral? Hány fokon?
2010. dec. 31. 12:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Én sima mosóporral, amivel a mi ruháinkat is, 40 fokon mostam.
2010. dec. 31. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem géppel, mert az én kislányom már 8 hónapos, de mai napig egy kicsit kiömlik, ha kézzel mosok pár ruhadarabot, gondolom nem olyan tökéletes az öblítésem , mint a gépé. Az öblítőből én eleinte Gabi babaöblítőt használtam.
2010. dec. 31. 12:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én érzékeny bőrre való mosószert használtam és a mosógépemen van dupla öblítés funkció így nem marad benne semmi mosószer. És mosás után vasald is át, legalább az első pár hónapban, hogy sterilizáld amennyire lehet.
2010. dec. 31. 12:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Mosógépben,csak a tieitektől külön.Én eleinte nem használtam öblítőt,és vasaltam a ruháit.Kb.2 hónapos koráig.
2010. dec. 31. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
40 fokon mostam ki, normál folyékony mosószerrel(Tomi) amivel a miénket is mostam, de sensitive öblítővel. 2 hónapos koráig mostam csak külön a ruháit, utána együtt a miénkkel.
2010. dec. 31. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!