Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bili kérdés! Megerősítenétek...

Bili kérdés! Megerősítenétek benne, hogy jól csináljuk?

Figyelt kérdés

13 hónapos a lányom, egy hónapja vettünk neki egy bilit, ráültettem,elmondtam,hogy mire való, de nem tetszett neki,így nem erőltettük tovább.

Most már ha megyek wc-re,jön velem, és amikor végzem a dolgom ő pisss-eg, és meg kérdezem tőel,hogy hol a bili, megmutatja és mondja biii. Megkérdezem,hogy hová kell neked pisilni,és rámutat a bilire. Persz még nem pisil bele.

Jó út ez,hogy szépen fokozatosan megismerkedjen,majd rászokjon a bilire???

2011. dec. 13. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Jól csinálod, de még korai.

18 hónapos koruk felé fogják tudni irányítani ezt a dolgot.

2011. dec. 13. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen jól csinálod de nyárig bőven ráérsz ezzel.
2011. dec. 13. 14:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

ahogy elöttem írták, kb 2 éves korára lesz tisztában azzal hogy tudja irányítani a pisilést, kakilást.

ne eröltesd, habár ha magátzól akarja az nem baj.

2011. dec. 13. 14:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele,hogy még ha sikerül neki belepisilni akkor sem tudatos, csak épp így jött ki, de gondoltam nyáron könnyebben megy,ha már tudja mi a bili és mire való.
2011. dec. 13. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Próbálkozni lehet, de ne erőltesd.
2011. dec. 13. 14:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyáron többet lehet pucérkodni, az udvaron pisilni a fűben, könnyebben szobatiszta lesz.
2011. dec. 13. 14:48
 7/7 xStefix ***** válasza:

Én is pont így kezdtem, igaz, jóval később.

Szerintem is jól csinálod, de majd úgyis látod menet közben, mikor lesz készen arra, hogy megtanulja a bilizést. :)

2011. dec. 13. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!