Nem alszik éjjel, tanácstalan vagyok. Mit tegyek?
Az én kislányom már akkor 6-8 órákat aludt éjjel, amikor hazahoztuk a kórházból, aztán 3 hetes korában ez megváltozott, és ugyanúgy voltunk, mint ti.
Őszinte leszek: én nem hagytam nappal (főleg délután 1-től) aludni, még akkor sem, ha a fáradtságtól nagyon sírt. Mókáztam, járkáltam vele, és 3-4 nap alatt helyreállt a rend. Igaz, hogy abban a 3-4 napban a szívem szakadt meg, mert nagyon nyűgös volt a fáradtságtól, de azóta minden rendben van, sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabbak vagyunk, ő is, én is. 10-12 órákat alszik, olykor 1 megszakítással, de az is ritka. Most este például elaludt 8-kor, és reggel 6-ig mukkja sem volt.
Most 7 hetes.
Szegénykém, sajnállak, tudom milyen borzasztó a kialvatlanság. Tényleg nem tudok mást javasolni, csak hogy próbáld meg nappal ébren tartani, akkor is, ha nyűglődik. Én mindig úgy ébresztem fel, ha délután aludni akar, hogy úgy teszek, mintha átpelenkáznám. Erre mindig egyből nyílik a szeme. :)
Sok sikert és kitartást kívánok!
Abban a pár napban sajnos ugyanúgy stand up-oltam vele hajnali 2-3-ig, aztán jól teleette a pocakját, és utána jól aludt. Aztán egyre hamarabb aludt el, szerencsére. :)
Az a lényeg, hogy az utolsó mozzanat mindig az evés legyen, és biztosan jól lakjon.
Tényleg! Elég tejed van? Sógornőmék hasonlóan jártak, és kiderült, hogy kevés a teje, és ezért volt nyafis a pici. Egyszerűen nem lakott jól. Írtak fel nekik kiegészítésként tápszert, azóta semmi gond nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!