5 hós baba fél a számára idegenektől?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt semmi gond, ha hozzánk jöttek látogatóba, ha mi mentünk. Kb egy hónapja azonban szinte mindenkitől ordít, teljesen felhúzza magát, sehogyan nem tudom megnyugtatni. Tapasztalatok?2011. dec. 12. 17:48
1/4 anonim válasza:
Nálunk is ez van 3 hós kora óta. Kérd meg őket, hogy ne beszéljenek hozzá hangosan, mosolyogjanak, és "ne másszanak az arcába" ! Ez sem jön be maximálisan, de jobb lesz a helyzet. Ha megfigyeled, nagyon fontos babáknak az arckifejezés, hangsúly, ha görbítik a szájukat a rokonok, biztos sírni fog! Nálunk a nagymamáktól sír sajnos :( Érdekes, ha csak úgy ott vannak, és nem foglalkoznak vele közvetlenül, nem bámulják, semmi baja.
2/4 anonim válasza:
A kisfiam 6 honaposan sirt eloszor egy idegentol, mondjuk tole en is sirva fakadnek legszivesebben 33 evesen is! Aztan egy lanytol, akinek leborotvalt feje volt es elol csak frufruja, szoke es fekete. Kulonben mindig mindenkire mosolygott, mar feltem is hogy nem szeret engem, emlekszem meg kerdest is irtam ki! :-) A kislanyom ellenben, aki holnap lesz 5 honapos, gorbiti a szajat az idegenekre. Itt is igaz, ahany ember annyi fele.
3/4 anonim válasza:
6 hónapos a kisfiam és mindenkire mosolyog, bárkinek odaadhatom, örül, nézegeti, meghúzza a haját, vagy ami ér, elvan...
nem tudom mit lehet tenni, vagy mitől függ ez.
4/4 anonim válasza:
Vannak ilyen korszakok, előre szólj neki, hogy jönni fognak vendégek, vedd fel, nyugtasd meg, adj neki egy kis időt, amíg feloldódik, végig érezze, hogy vele vagy. Türelem kell hozzá, el fog múlni! Kislányom a férfiaktól félt egy éves kora körül, de még a nagyapjától is, akit sűrűn látott előtte is, aztán kinőtte szerencsére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!