Mik a tünetei a tejfehérje, egyéb tej allergiának? Honnan tudom, ha a babám allergiás rá? Hasmenés mindig van? 11 hós
az a helyzet, hogy amikor pici volt, egy ideig voltak piros pettyek a szája körül, ki volt pirosodva, ott volt hetekig, azt hittük a férjemmel, hogy csak a nyála miatt van. Ez elmúlt, azóta ilyen nincsen, viszont egy kis piros, nagyobb volt kialakult a lábán, és nem múlik el.
mi van, ha allergiás rá, csak nem vettük észre? Emiatt a piros pont miatt elgondolkoztam és nem tudom, hogy mit csináljak, mert normálisan étkezik, nincs hasmenése, nem hány, és mivel izgő-mozgó, néha ennyit, néha annyit hízik. Kap már mindent, túrót, kefirt, banános tejpépet, néha tápszert gyümölcsbe.
szerintetek?
lehet ekcéma lenne vagy pikkelysömör. A folt ki van dudorodva, nem nagy, nem csúnya, csak nem múlik el.
Az ekcéma nem dudorodik, de orvosnak kéne látnia. Ha ekcéma, biztos, hogy valamilyen ételre allergiás.
Nálunk tejallergia tünetei voltak: lágy széklet, ekcéma, hasfájás, puffadás, és végül vérpöttyök a székletben. Nem mindig jelentkezik mindegyik, és valakinek piros pöttyös kiütések jönnek ki, ez változó. Vesd fel a dokidnak, hogy megfordult a fejedben, nézze meg a foltot, és majd ő megállapítja, ha az a gyanú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!