Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha leesett a köldöke a babának...

Ha leesett a köldöke a babának, akkor onnantól már fürödhet a nagykádban a szülővel és babakozmetikumokkal?

Figyelt kérdés
2008. márc. 26. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Én két-három hónapos kora előtt nem fürödnék vele együtt, de te tudod.
2008. márc. 26. 15:04
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Méég ne fürödjön veletek, a körmén keresztül is kaphat fertőzést.a fürdővizet én amúgy is 2-3 hó ig felforraltam ezek végett.még túl korai nagykádba rakni.
2008. márc. 26. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Ne babakozmetikumot, hanem gyógyszertári fürdetőkrémet használj. Ha már nagyon szeretnéd, hogy veletek fürödjön, akkor először ti mindenképpen zuhanyozzatok le
2008. márc. 26. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
Úúúhh....szerintem még elég korai lenne vele együtt fürcsizni.
2008. márc. 26. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:
67%
Felforralni a vizet minek? A klór sajnos így is bennemarad, baktérium meg amúgy sincs benne, pont a klór miatt. Mi már fürdünk nagykádban 2 hetes kora óta és nagyon élvezi. Nem kevésbé koszosabb, mint a kiskád, mindkettőt kimossuk. Persze egyelőre csak apával, míg én tisztulok...
2008. márc. 26. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!