6 hónapos körüli babád hányszor eszik egy nap és mit? Pár receptet is írnátok?
8h- tápszer
11h -zöldség/gyümölcs (eddig: sütőtök, répa, alma, szilva, krumpli)
14h- tápi
17h -tejpép (bár most 3x egymás után nem fogadta el, uh tápi)
20h tápi
reggel 600-100 ml tápszer
tízórai:160-200gr gyümölcs:alma-banán-őszi-körte-sárgabarack-sárgadinnye,ezeket össze vissza,van amit üvegesben.
ebéd:sárgarépa-sütőtök-krumpli-cékla-rizs-cukkini-csirke,pulyka,borjú...ilyesmik.ezek között is van,ami üvegesben190gr
Uzsonna:tejpép,vagy üveges jó éjt papi(hipp)180gr
vacsora :tápszer 150-200ml
recepteket igazából nem tudok én csak kevergetem a dolgokat még,amiket úgy gondolom illenek egymáshoz.
ő sem kel éjszaka,5 hónapos
Első vagyok. Szerintem nem vagyunk lemaradva semmiről.
Azt nem tudom mennyit kéne megennie egy alkalommal, amennyi jól esik, annyit adok. Kb.120-150g -ot készítek mindig.
Az almát reszelve adom, nyersen, a többit mindent megfőzök, botmixerrel pürésítem.
6 hós, anyatejes.
7-8 kor szopi
11 gyümi v. főzelék+szopi
14 szopi
17 gyümi + szopi
20 szopi.
Éjjel 1* kel enni, 3 óra körül. Eszik már: Krumpli, répa, sütőtök, cékla, barack, alma (bár ezt annyira nem szereti). Jövő héten körtét kap, és kekszet majd brokkolit, szilvát, és 7 hónaposan majd elkezdem a husit.
Én is mindent mindennel keverek, ami össze illik. Adok üvegest is, de én is főzök neki, mikor hogy jön ki. Turmixxal pépesítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!