Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit eszik 3hós babátok,...

Mennyit eszik 3hós babátok, és hányszor, milyen időnként?

Figyelt kérdés

szopizik vagy tápi?

mennyi kakis pelutok van 1 nap?

2011. dec. 4. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Szopizik. Ő a harmadik babám ezért van összehasonlítási alapom. Ő gyakori evő, max. 3 órát bír ki, de inkább 2.5et...

Éjszaka is tartja a 3 at. (az első gyerekem 3-4 óránként evett ennyi idősen, a második pedig 4 óránként de éjjel volt 4-5 óra is egyben).

Kakis pelus mostmár csak 2-3 van, egy hónapja még szinte minden pelusban volt kaki is.

2011. dec. 4. 13:51
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ. nekem ez az első baba. 3-4 óránkét eszik éjjel meg kibír 5 órát is. kakis pelusunk meg 4-5 is van. az nem baj ha ennyi kakis pelusunk van? jaj és szopizik
2011. dec. 4. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia.

A nagylányom ennyi idősen napi 600- 700 g között evett 4 óránként, vagyis naponta 5x. Este 10- től 5- fél 6- ig aludt. Kakis pelus napi egy volt.(Azért tudom, mert ezt is írtam. :))

A kicsi még csak két hónapos 650- 700 g között eszik, Napi 5- 6x, 3- 4 óránként igény szerint. Este 10- 7- ig alszik. Kakis pelus napi 3- 4 van.

Mindkettő anyatejes.

2011. dec. 4. 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:

az első vagyok, nem dehogy. Nem baj. ha normális aranysárga színű akkor teljesen oké nekem az első babám még nagyobb korában is ahányszor evett annyiszor kakilt...(4szer is egy nap).

A középsőm pedig székrekedős típus és már olyan 6 hónaposan is csak egy kakis pelus volt 2-3 naponta!! (pedig ugyanúgy anyatejes volt midnegyik)

2011. dec. 4. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Anyatejes, kb. 2,5-3 óránként eszik nappal, ha nagyon elalszik, nem gond a 4 óra sem. Éjjel szinte végig alszik, általában 5 óra körül eszik először félálomban, majd alszik is tovább. Kakis pelus naponta kb. 3-4 biztosan megvan.
2011. dec. 4. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!