Mennyit eszik 3hós babátok, és hányszor, milyen időnként?
szopizik vagy tápi?
mennyi kakis pelutok van 1 nap?
Szopizik. Ő a harmadik babám ezért van összehasonlítási alapom. Ő gyakori evő, max. 3 órát bír ki, de inkább 2.5et...
Éjszaka is tartja a 3 at. (az első gyerekem 3-4 óránként evett ennyi idősen, a második pedig 4 óránként de éjjel volt 4-5 óra is egyben).
Kakis pelus mostmár csak 2-3 van, egy hónapja még szinte minden pelusban volt kaki is.
Szia.
A nagylányom ennyi idősen napi 600- 700 g között evett 4 óránként, vagyis naponta 5x. Este 10- től 5- fél 6- ig aludt. Kakis pelus napi egy volt.(Azért tudom, mert ezt is írtam. :))
A kicsi még csak két hónapos 650- 700 g között eszik, Napi 5- 6x, 3- 4 óránként igény szerint. Este 10- 7- ig alszik. Kakis pelus napi 3- 4 van.
Mindkettő anyatejes.
az első vagyok, nem dehogy. Nem baj. ha normális aranysárga színű akkor teljesen oké nekem az első babám még nagyobb korában is ahányszor evett annyiszor kakilt...(4szer is egy nap).
A középsőm pedig székrekedős típus és már olyan 6 hónaposan is csak egy kakis pelus volt 2-3 naponta!! (pedig ugyanúgy anyatejes volt midnegyik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!