Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hós anyatejes babánál, hogy...

Alinaaa kérdése:

6 hós anyatejes babánál, hogy adtad be a rossz ízű - zinnat-antibiotikumot? Hígítás lehetséges?

Figyelt kérdés
2011. dec. 11. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Lefogtam és 1 milinként benyomtam a szájába. Öklendezett tőle, és sírt közben, de máshogy nem ment.

6,5 hós a kisfiam, és 3 napig lázas volt, utána még három napig még náthás. Talán most kezd jobb lenni.

NE ijedj majd meg, ha rengeteg piros pötty jön majd ki a bőrén a hasán, a hátán, a nyakán. Én tegnap hívtam fel a dokit emiatt, és azt mondta, hogy az antibiotikum mellékhatása lehet, semmi baj nincs.

És Normaflore-t adj neki!

Jobbulást!

2011. dec. 11. 20:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát a lefogás, meg öklendezés megy nálunk is. Azért megpróbáltam, hátha van jobb is:)))

Neki fülgyulladása van. Holnap megyek probiotikumot venni, mivel

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Hát reggel este kap, megoldjuk, csak nagyon sajnáltam szegényt. Egyenlőre pöttyök nincsenek. És még úgy néz ki a foga is ki fog jönni.

Amúgy tényleg nagyon rossz íze van-megnyaltam, hát szörnyű.:(

2011. dec. 11. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:

hah! Mi is azt hittük, hogy középfül-gyulladása van, mert egész álló nap megszakítás nélkül ordított és a fülét fogdosta. Az ügyeletes orvos írta fel az antibigyót, amit Hozzád hasonlóan nem tudtam neki beadni, pedig anyatejet is kevertem hozzá (azt esetleg próbáld meg).

Másnap megnézte a saját gyerekorvosunk, és kiderült, hogy semmi baja a gyereknek, "csak" a foga jött (az első, 5 hónapos volt), így hagytuk a gyógyszert a fenébe.

2011. dec. 11. 21:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Ma reggel m§r jobban ment. Saját doktornőnk volt az ügyeleten. Kicsit piros volt a füle, de mára nekünk is kijött a fogunk. Lehet nálunk is csak attól. Majd szerdán megyünk kontrolra.
2011. dec. 12. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!