Gyors a hozzátáplálásunk?
Figyelt kérdés
5 hónaposan hajnalban cici - reggeli cici- tízórai gyümi+cici - ebéd főzelék, főzelék hússal+ néha kell csak cici - uzsonna gyümi vagy cici, vacsi tejpép, alvás előtt cici. Éjszaka 1x tea.2011. dec. 11. 19:10
11/12 xStefix válasza:
Nem, nem az az ajánlás a helyes, miszerint a tápos babák 4 hónaptól egyenek és a glutént sem szabadna 6 hónap előtt bevezetni. Sajnos ezek fals infók, mégha minden védőnőnek ezt is kell továbbítania. :(
12/12 porcukormókus válasza:
Szerintem is butaság, hogy a tápos babákat előbb, 4hónapos kortól kellene hozzátáplálni. Attól, hogy tápot kap, még nem lesz fejlettebb az emésztőrendszere!!
Az meg, hogy 100évekre visszamenőleg mi volt a szokás, még nem jelenti azt, hogy jól is csinálták. Nekem pl.tojás allergiám van, de sok felnőtt ismerősöm küzd különböző ételallergiákkal. Azért szerintem van összefüggés sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!