Mikor adhatom a kezébe a babapiskótát, hogy majszolgassa?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm már 4 hónaposan odaadta a kicsinek. Nem azért mondom, hogy őt lehurrogjátok, csak innen jutott eszembe, hogy akár én is adhatnék már az enyémnek (6 hónapos).Ti mikor adtátok neki és milyet?2011. dec. 11. 11:03
11/16 anonim válasza:
utcsó, én is többek közt erre gondoltam, hogy piskóta nincs tojás nélkül, az meg 1 éves kor alatt nem igazán adható
12/16 anonim válasza:
A babam 10 hos, de meg nem adok neki, pedig van 6 foga. A hozzaadott cukor miatt nem szeretnem ilyet adni. Teljesen felesleges. De ez csak az en velemenyem.
13/16 anonim válasza:
Pont most kaptunk ajándékba. És most olvastam el, hogy tojást tartalmaz. Gondolom még nem vezettétek Ti sem be.
14/16 anonim válasza:
Adhatsz nyugodtan, nagyon sokan adnak, es nem kell fogacska hozza, mert epp ez a lenyeg benne, hogy szopogassa majszolja, elolvad a nyalatol:). ha ezen gonddolkodsz mar biztos reg hozzataplalod, ugyhogy mehet neki a piskota is.
15/16 anonim válasza:
Tojás és cukor miatt min. egy éves legyen, amikor kapja.
És sajnos nem azért BABApiskóta, mert babáknak készítik. Létezik nekik való nagyon puha, mállós babakeksz, tej és tojásmentes, nagyon finom, inkább azt add neki a cukros piskóta helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!