Mikor adhatom a kezébe a babapiskótát, hogy majszolgassa?
Ha már akarsz neki adni, akkor adhatsz nyugodtan.
Én 6 hónaposan kezdtem a gyümölcsökkel, szóval én csak később, valamikor 7 hónaposan adtam kölesgolyót, piskótát valamikor 8-9 hónaposan. Én nem akartam cukrosat adni az elején...
De ha ez nem gond, akkor egész nyugodtan. Az elején még csak "felügyelettel". :o)
Babapiskótát a h.adott cukor miatt, és több okból nem adok, a gyerekorvos is ellenzi.
Puffasztott kukoricát -tudjátok biztos, pufi, kuki, stb- 8 hónaposan adtam oda, pár alkalom után már ügyesen harapta egyedül.
Jó, mert nagyon gyorsan elolvad, ha nagyobbat is harap.
Csak anyatejes volt féléves koráig, így nálunk "csúszott minden", lehet, hogy hamarabb is ügyesen ette volna egyedül, mi akkor próbáltuk ki a pufit.
Szerintem meg kell próbálni, és látod, hogy megy neki.
én igyekeztem betartani a javasolt hozzátáplálási sorrendet, tojást csak 1 év után adtam, ezért babapiskótát is.
viszont 6 hótól kölesgolyót, vizes kiflit adtam, 10 hótól puffasztott rizst majszolni. nagyon szerette ezeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!