Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adhatom a kezébe a...

Mikor adhatom a kezébe a babapiskótát, hogy majszolgassa?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm már 4 hónaposan odaadta a kicsinek. Nem azért mondom, hogy őt lehurrogjátok, csak innen jutott eszembe, hogy akár én is adhatnék már az enyémnek (6 hónapos).Ti mikor adtátok neki és milyet?
2011. dec. 11. 11:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem is 6 hónapos volt a lányom amikor először a kezébe adtam.Szépen elmajszolgatta:)Nagyon szerette.
2011. dec. 11. 11:18
 2/16 anonim ***** válasza:

Ha már akarsz neki adni, akkor adhatsz nyugodtan.

Én 6 hónaposan kezdtem a gyümölcsökkel, szóval én csak később, valamikor 7 hónaposan adtam kölesgolyót, piskótát valamikor 8-9 hónaposan. Én nem akartam cukrosat adni az elején...

De ha ez nem gond, akkor egész nyugodtan. Az elején még csak "felügyelettel". :o)

2011. dec. 11. 11:20
 3/16 anonim ***** válasza:
ha van foga
2011. dec. 11. 11:21
 4/16 A kérdező kommentje:
Nincs foga még, de gondolom épp azért babapiskóta....:S
2011. dec. 11. 11:31
 5/16 anonim ***** válasza:
Ha fogakra vártam volna, másfél éves koráig csak pempőztünk volna...
2011. dec. 11. 11:34
 6/16 anonim ***** válasza:
nem tudom nekem azt mondta a doki amíg nincs foga ne adjak a kezébe se kiflit,se babapiskótát,az más hogy eszik már ilyet,de csak turmixolva
2011. dec. 11. 11:43
 7/16 anonim ***** válasza:

Babapiskótát a h.adott cukor miatt, és több okból nem adok, a gyerekorvos is ellenzi.

Puffasztott kukoricát -tudjátok biztos, pufi, kuki, stb- 8 hónaposan adtam oda, pár alkalom után már ügyesen harapta egyedül.

Jó, mert nagyon gyorsan elolvad, ha nagyobbat is harap.

Csak anyatejes volt féléves koráig, így nálunk "csúszott minden", lehet, hogy hamarabb is ügyesen ette volna egyedül, mi akkor próbáltuk ki a pufit.

Szerintem meg kell próbálni, és látod, hogy megy neki.

2011. dec. 11. 11:46
 8/16 anonim ***** válasza:
ha fogas már, veszélyesebb :), könnyen nagyot haraphat, szerintem nem ettől függ, első fogakkal nem rág úgysem, csak harap...
2011. dec. 11. 11:48
 9/16 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Az én lányomnak se volt foga mikor először a kezébe adtam.
2011. dec. 11. 11:49
 10/16 anonim ***** válasza:

én igyekeztem betartani a javasolt hozzátáplálási sorrendet, tojást csak 1 év után adtam, ezért babapiskótát is.

viszont 6 hótól kölesgolyót, vizes kiflit adtam, 10 hótól puffasztott rizst majszolni. nagyon szerette ezeket is.

2011. dec. 11. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!