Aggódjak a kisfiam kukija miatt? 6 hós, és csak 1,5 cm neki. Mekkorának kellene lennie? Ez összefügg azzal hogy felnőtt korára mekkora lesz?
Szerintem kb. ekkorának kell lennie.
Nyugi!
Kulonbozo meretu, es vastagsagu kukik leteznek! Es ne ijedj meg mar most, mert lehet tini koraig sem no sokkal tobbet.
Utanna majd hirtelen megno es megvastagszik,pont akkorara amekkorara kel!
Nekem is hat honapos a fiam es tegnap en is olvastam azt a ket ujjperces valaszt. Hirtelen raneztem a ket ujjpercemre es elszornyedtem, mert az en fiamnak kozel sincs akkora, majd azzal nyugtattam magam, hogy nekem nagyon hosszu ujjaim vannak es biztos annak az anyukanak rovidebbek, ezert van ekkora elteres. Akkor ezek szerint mas is megakadt annal a valasznal. :D (Elhiszem, hogy a babajanak akkora van es lehet, hogy anyuka ujja nem is rovid, nem belekotni akarok.)
Szoval: a fiam merete eleg valtozo, atlalaban olyan 2 cm korul van, pisiles elott a duplajara no, meleg vizes furdes utan ulo helyzetben meg szinte visszacsuszik a zacsiba.
Szerintem ez normalis, en nem aggodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!