Milyen pózban szoptatjátok már nagy babátok?
Az enyém 9 hós, de tartani már nem bírom, ráadásul mozgolódik is közben.Ti hogy csináljátok?
8,5 kg
Nekem 11 hónapos és 10 kg. Nálunk 2 verzió van:
1. Fekve.
2. Fotelban ülve. Ilyenkor a karomba veszem, mint ici-pici baba korában, csak a fotel karfájára támasztom a karom :) így könnyebb tartani. Ő nagyon szeret így bújni, és mivel ott a karfa nekem nem tűnik sokkal nehezebbnek. :)
Ugyancsak 9 hónapos a fiam. Kezdetektől ágy szélén ülve szoptatós párnával (így teljesen szabad mind két kezem) - ezen fekszik az oldalára fordulva.
Máshogyan nem tudok szoptatni, pedig már próbáltam fekve, de a kisfiam sem tudott mit kezdeni a helyzettel :)
9,6 kg
mindkét gyerekemet ülve szoptatom, felhúzom a lábaimat, így egy kicsit a lábaimmal is be tudok segíteni, ha kell, illetve bölcsőtartásban fogom őket. Nem tudom, de nekem nem nehéz. Könyökhajlatban a feje, így olyan, mintha csak felvenném megölelni.
27 hós, 12 kg
6 hós, 10.5 kg - na ő nagy baba :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!