7-8 hónapos babátok mennyit van kézben?
fiam 6,5 hós. mászik, feláll.
most kezd jobban el lenni.
ami csinálj:
ülj le melléjük a földre, és úgy játsszál velük.
vagy vedd fel, 3 percre, majd tedd le megint. vagy ami még jó, a helyváltoztatás. ha megunja, vidd arrébb. ott is el lesz egy ideig.
Legszívesebben egész nap kézben lett volna, amíg nem mászott. Utána viszont lényegesen kevesebbet igényelte.
7-8 hónaposan már el-el játszott fél órákat. Ha megunta én is mentem hozzá a földre, nem az volt az első, hogy felkaptam. :) viszont kb. óránként-kétóránként kellett neki egy 10-15 perc babusgatás is. :)
Az én Fiam nagyon durván kézbenlévő volt születésétől egészen olyan 7 hónapos koráig.Gyakorlatilag addig nem volt kézben, amig aludt, ez pedig nem volt több napi 2x20 percnél ... Már azt hittem, meghülyülök, semmit nem tudtam mellette csinálni, mert orditott, ha nem vele foglalkoztam. (Tettem is itt fel kérdést, már annyira kivoltam.)Amióta elkezdett ülni,mászni,javult a helyzet, de azért most is igényli a babusgatást.
Szegény Kérdező, bele sem merek gondolni, én mit csináltam volna, ha a Fiamból lenne mégegy :-)
Kitartást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!