Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7-8 hónapos babátok mennyit...

7-8 hónapos babátok mennyit van kézben?

Figyelt kérdés
Fiaim 7 és fél hónaposak, most próbálnak kúszni, még nem ülnek. A földön vagy a járókában csak ideig-óráig játszanak el, egyébként állandóan kézben lennének, így hol egyiket, hol másikat cipelem. 8 és fél kilósak és már a hátam sokszor majd' leszakad.
2011. dec. 9. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:

fiam 6,5 hós. mászik, feláll.

most kezd jobban el lenni.

ami csinálj:

ülj le melléjük a földre, és úgy játsszál velük.

vagy vedd fel, 3 percre, majd tedd le megint. vagy ami még jó, a helyváltoztatás. ha megunja, vidd arrébb. ott is el lesz egy ideig.

2011. dec. 9. 16:52
 2/6 anonim ***** válasza:
kisfiam 7,5 hónapos,már 2 hónapja kúszik.mászik,1,5 hónapja feláll,tol valamit lépeget,vagy kapaszkodva lépeget, a járókát utálja,nagyon keveset max 30 percet van el benne,játszani a földön nagyon szeret,csak hát már mindent elér ami alul van meg ugye esik így nagyon fárasztó ha kint van,sokat akar kézbe lenni,rendesen hisztizik ha be rakom az ágyba játszani,de van amikor 1 órát is el van,igyekszem szoktatni,van olyan nap mikor csak kézbe akar,de sokat van el napközben magában az ágyában a játékaival,vagy ahintájában,mivel nem elég tér neki a kis járóka így gondoltunk egy babakarámot nagyobb területe lenne,és biztonságosabb,mintha a szobában szabadon van még ha figyelünk rá akkor is
2011. dec. 9. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Legszívesebben egész nap kézben lett volna, amíg nem mászott. Utána viszont lényegesen kevesebbet igényelte.

7-8 hónaposan már el-el játszott fél órákat. Ha megunta én is mentem hozzá a földre, nem az volt az első, hogy felkaptam. :) viszont kb. óránként-kétóránként kellett neki egy 10-15 perc babusgatás is. :)

2011. dec. 9. 17:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én Fiam nagyon durván kézbenlévő volt születésétől egészen olyan 7 hónapos koráig.Gyakorlatilag addig nem volt kézben, amig aludt, ez pedig nem volt több napi 2x20 percnél ... Már azt hittem, meghülyülök, semmit nem tudtam mellette csinálni, mert orditott, ha nem vele foglalkoztam. (Tettem is itt fel kérdést, már annyira kivoltam.)Amióta elkezdett ülni,mászni,javult a helyzet, de azért most is igényli a babusgatást.

Szegény Kérdező, bele sem merek gondolni, én mit csináltam volna, ha a Fiamból lenne mégegy :-)

Kitartást Neked!

2011. dec. 9. 19:04
 5/6 anonim válasza:
Az én lányom 7 hónapos, ő is sokat akar még kézben lenni, de ne aggódj, ez természetes, most jön a szeparációs időszak, amikor fél az anyukája elvesztésétől. Engem a lányom mindig szemmel tart. Ha megyek a konyhába elkezd sírni, nincs el az apucival. 2 hónap és átmegy rajtuk. Játssz vele sokat a földön ülve, vagy ha már segítséggel megy mint az enyém a sétálgassatok a játékokért. Nálunk ez a mánia.
2011. dec. 10. 06:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én fiaim is 7 és fél hónaposak. Nagyon jól elvannak a járókában (külön járókában). Beszélgetnek, kacarásznak együtt, eljátszanak a játékokkal. Persze azért vannak kézben is, de nagyobbik babám már 10 kg. Én sem bírom tartogatni sokáig.Amikor lerakom, a kezébe adom a kedvenc játékát és már rá is kattan. :-)
2011. dec. 10. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!