Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A csokoládé okoz nem alvást...

Manofül kérdése:

A csokoládé okoz nem alvást egy 1éves gyereknél?

Figyelt kérdés
Mit tegyek hogy ne legyen a gyerekszoba levegője száraz?
2011. dec. 10. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:

1:Okozhat, mivel nagy energiabomba.

2: Tegyél a fűtőtestre nedves ruhát, pl teregetéskor.

2011. dec. 10. 18:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked a fevilágosítást. nem jo a nedves ruha valami más tipp? mondták a kamllás vizet, meg a kaukkfüves vizet. ezek mennyire jók?
2011. dec. 10. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél párásítót. De miért jó a kakukkfű/kamilla? Jobbat alszik?
2011. dec. 10. 19:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Hidegpárásítás kell, a vizes ruhás nem megoldás.

A csokiról nem tudok nyilatkozni, mert a fiam nem szereti, én meg gyerekként simán aludtam tőle és még a kólától is, nem vagyok érzékeny rájuk. De hallottam olyat is, hogy egy kis pohár kakaótól sem tud aludni egy gyerek.

2011. dec. 10. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:

egyrészt a hideg és a meleg pára nem ugyanaz. a melegpára nem jó a gyerekeknek, többet ártasz vele mint használsz és csak jól bepenészesedik a szoba. hidegpárásító kell, venni lehet pár ezerért. semmit ne tegyél bele, csak naponta 1x-2x 1 órára kapcsold be.

csoki: mivel a csokiban van koffein így nyilván a nem alvást is okzhatja, arról nem is beszélve, hogy magas az energiatartalma amitől szintén felpöröghet a gyerkőc.

ele nem is való még egy 1 évesnek akkora mennyiségű csoki amitől ez kijöhet...

2011. dec. 10. 20:34
 6/6 A kérdező kommentje:

nem tábányi kapott hanem 3kockát. kipróbáltam a kakkukkfüves vizet, iszonyat jó. a radiátorra raktam egy edénybe vizet meg élő kakukkfű levelet és nagyon jó.

Köszönöm mindenkinek a tanácsát.

2011. dec. 12. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!