Gyerekszoba bútor? Többi lent.
Van egy 6,5 éves kislányom és egy 6 hónapos kisfiam (egy szobába vannak). Mostanában szeretnénk nekik új bútort venni, és kíváncsi volnék a véleményetekre. Nagyon tetszik a Faktum Makaó bútorcsalád, de egyetlen problémám vele, a maci/zsiráf minta a bútoron. Tetszik míg picik, de mivel hosszútávra vennénk a bútort nem tudom érdemes-e ilyent vennünk? Úgyértem később túl "dedósnak" találják majd...
Nektek mi a véleményetek? Ti vennétek ilyen bútort?
Mi most várjuk a babát és mi pont ezért fejeltettük a mintás bútort,hogy ne kelljen x év után lecserélni,ha cikinek érzi a gyerek.
Olyat vettünk,amit akár még általános iskolásként is tud használni. Díszíteni lehet, viszont ha már nem tetszik neki,akkor le is tudom szedni!
Szóval én arra hajlok,hogy vegyetek inkább komolyabb bútort és azt díszítsétek!
Igen, én is ezért nem tudom mit csináljak, mert a kislány szeptemberbe suliba megy, de talán már 3.-ba ciki lenne neki ez a bútor :-/ most még nagyon tetszene neki :-)
A kisfiú, meg ugye kisfiú, még elmenne nála ez a bútor, de neki már lehet oviba ciki lenne :-D
Megkérdeztem a gyártótól, hogy lehet-e sima ajtóval is kapni? De még nem válaszoltak...
Én meg úgy gondolom, hogy én örültem volna, ha nekem ilyen lett volna 18 évesen :-) Ahogy a mesezoknit, úgy ezt sem tartom cikinek :-)
Szóval én vennék.
Köszönöm mindenkinek! Mindenki zöld kezecskét kapott tőlem :-)
Azért nem hiszem, hogy a fiam 18 évesen örülne majd neki, de még körbenézek máshol is. A mesezoknit speciel én ki nem állhatom, nem is hordok, csak a gyerekeim. Nagyjából 5. osztályos koromtól (ahogy így visszaemlékszem)tartottam cikinek a mesés sapkát, zoknit meg mindent, még a pénztárcát is. Nem hordok azóta sem semmi figurás dolgot egy db figurás pizsim (hóemberes) és 1db bocis bugyim van :-D Örültem volna biztos ilyen bútornak 18 évesen, de én inkább sima ajtóval. Viszont lehet, hogy pelenkázóból macisat rendelek, a többi bútort meg sima ajtóval...még azért írhattok véleményeket pro és kontra :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!