Mi lehet ez? Kisfiam lábkörmén pár napja fekete pöttyöket vettem észre, és kissé töredezik is a teteje. Nem hiszem, h gomba, nagyon gondosan ápolom.7 hónapos.
Figyelt kérdés
2009. máj. 15. 19:46
1/7 anonim válasza:
De lehet, hogy gomba, mert az unokaöcsémnek is ilyen picikorba lett gombás a körme a lábán, egyáltalán nem nőtt, bevastagodott és besötétedett, a tesóm körömlakkal kente be a körmét, mert azt hallotta, hogy használ, aztán elkezdett szépen lenőni és most már helyre jött, de mielőtt bármit is csinálnál kérdezd meg a védőnőt ő hátha látott már ilyet és segitségedre lesz, lehet okosabbat tud mindani mint én.
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2009. máj. 15. 20:54
3/7 anonim válasza:
Orvosnak kellene megmutatni!
A gomba sajnos nem csak a gondos ápoláson múlik :) Ne legyen lelkiismeretfurdalásod!
(a babámnak szájpenésze volt, állandóan sterilizáltam, mindent alaposan vasaltam, kezeltem az ecsetelőkkel becsülettel, már mindenki hülyének nézett, aztán amikor abbahagytam a sterilizálást a szájpenész 3 napon belül elmúlt, szóval ennyit erről .D )
4/7 anonim válasza:
nem kapott antibiotikumot mostanában? Attól is lehet...
5/7 A kérdező kommentje:
köszi! nem kapott antibiotikumot eddig, szerencsére. viszem is orvoshoz. csak ezzel nem akartam az ügyeltre menni, előbb érdeklődtem.
2009. máj. 15. 21:27
6/7 anonim válasza:
Azért ügyeletet nem hinném hogy igényelne., de vidd dokihoz, biztos mond majd valami okosat!
7/7 A kérdező kommentje:
persze, nem viszem az ügyeletre, csak hétfőn lesz orvos, és addig megkérdeztem, mi lehet.
2009. máj. 16. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!