Gabonapelyhek? Hozzátáplálás?
igen, mindent fokozatosan.
(és még azt felejtettem ki a felsorolásból, hogy vannak üveges bébiételek, amibe gyümölcs mellé tesznek gabonafélét is. nagyon finomak, de szerintem drágák és kevesebb vitamin van bennük, mintha te készítesz gyümölcsöt gabonával. utazáskor viszont jól jöhet.)
Oké, nagyon köszönöm:-)
És ismét felmerült a köetkező kérdés..MENNYIT kell neki adni? (nem kóstoltatáskor hanem később)
Kiskanálnyit tegyek a gyümölcsbe, vagy egy evőkanálnyit?
Köszi a türelmet :-))
:-)
nincs ráírva?
én csak arra használom, hogy sűrítsem vele a hígabb gyümölcsöket, illetve ha nagyon savasat adok, akkor ezzel enyhítem, ez kb.1-3 kiskanálnyit jelent.
ha úgy akarod adni, hogy a gabonapép a fő étek,a gyümölcs csak ízesíti, akkor többet is lehet.
tesóm meg arra használja, hogy anyatejjel keveri el, így anyatejpépet készít, nagyon szereti a lánya.
huhu..itt vagyok...és a kérdéseim is itt vannak:-))
Szóval megvettem, itt van...nagyon f@asza, nem gondoltam volna, hogy ez ilyen. Viszont, most hogy itt van..arra gondoltam, hogy úgy fogom meg kóstoltatni a gyerekkel, hogy vmi gyümölcs papiban beleteszem. Igen ám...de MENNYIT tegyek bele?:-)))
Mert ugye az úgy van ráírva, hogy (DM saját márkás 6 hónaposnak valót vettem)...jó...semmi, most olvastam el rendesen.
Na akkor ez a kérdés kilőve. Itt a következő. Vettem ám ma neki milumilos tejpépet is...meg ezt a gabonát is. Most akkor hirtelen lett itthon két dolog is amit adhatnék neki, most akkor, hgy adjam neki? Egyik nap ezt másik nap azt?
(remélem erre jár még az a kedves türelmes válaszoló:-)))
:-)
én a gabonapéppel kezdeném. 1.nap egy ismert gyümölcsbe keversz 1 kiskanálnyit, 2.nap 2-3 kiskanálnyit, 3.nap lehet sok kanállal is (ahogy rá van írva). szerintm az sem baj, ha nem egymás utáni napokon próbálgatod, a lényeg az, hogy elsőre keveset kapjon az újból.
a gabonapépben nincs tej, tehát általában kevesebb gondot okoz.
(én óvatos vaygok a tejjel, mert lányomnál gondot okozott, ezért kitoltam minden tejes dolgot, tejpépet is csak most kóstoltatok, lassan 1,5 éves.)
eddig anyatejes volt vagy tápszeres a babád?
mert ha tápszeres, akkor "ismeri" már a tehéntejből készült ételt, akkor valószínűleg nem fog gondot okozni a tejpép sem.
3.5 hónapig volt anyatejes, azóta tápszeres.
Most adom neki tízóraira a gabonát, belekeverem vmi gyümölcsbe, de csak keveset adok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!