Másoknak is nehézséget jelentett a hozzátáplálás?
Sem a gyümit, sem a főzit nem akarja enni. 1 hete kezdtem az etetést almával. Attól egyenesen öklendezett. Másnap körtét próbáltam, abból egy picit nyamogott. De inkább kifele tolta. A főzivel se volt nagyobb sikerünk.
Tejpépet is próbáltam, de azt is inkább tolja ki.
Most múlt 6 hónapos és eddig csak anyatejcit kapott. Most is csak szopina mindig.
Ötleteket és segítséget várok!!
köszönöm előre is
Nyugalom és türelem! Nálunk ugyanez volt a helyzet, a fiam 10 hónapos volt, amikor az első étkezést ki tudtuk váltani. :) Nekem mindenki csak annyit mondott, hogy ne féljek, nem fog még oviban is csak szopizni. És így is lett. Most 20 hónapos a fiam, szó szerint mindent eszik (édességek nem nagyon jönnek be neki) és jó az étvágya.
Ne erőltesd, figyeld a babád mindig. Ha nem kell, akkor majd később megeszi.
NE aggódj, fog az menni, de tényleg TÜRELEM. :)
Sok sikert Nektek!
Attól is függ, hogy te mennyire vagy ügyes. Kérdés, hogy azért tolja ki, mert nem ízlik és nem kell neki, vagy egyszerűen csak még nem tudja hogyan mozgassa a nyelvét, száját, hogy "befelé" menjen. Az én kislányom is még kifelé tolja, ha a nyelve elejére sikerül tennem a falatot. Minél hátrébb tudod tenni, annál több megy a helyére :). A fiamnál is így volt, így én már nem aggódom :).
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!