Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másoknak is nehézséget jelente...

Másoknak is nehézséget jelentett a hozzátáplálás?

Figyelt kérdés

Sem a gyümit, sem a főzit nem akarja enni. 1 hete kezdtem az etetést almával. Attól egyenesen öklendezett. Másnap körtét próbáltam, abból egy picit nyamogott. De inkább kifele tolta. A főzivel se volt nagyobb sikerünk.

Tejpépet is próbáltam, de azt is inkább tolja ki.

Most múlt 6 hónapos és eddig csak anyatejcit kapott. Most is csak szopina mindig.

Ötleteket és segítséget várok!!

köszönöm előre is

2011. dec. 7. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nyugalom és türelem! Nálunk ugyanez volt a helyzet, a fiam 10 hónapos volt, amikor az első étkezést ki tudtuk váltani. :) Nekem mindenki csak annyit mondott, hogy ne féljek, nem fog még oviban is csak szopizni. És így is lett. Most 20 hónapos a fiam, szó szerint mindent eszik (édességek nem nagyon jönnek be neki) és jó az étvágya.

Ne erőltesd, figyeld a babád mindig. Ha nem kell, akkor majd később megeszi.

NE aggódj, fog az menni, de tényleg TÜRELEM. :)

Sok sikert Nektek!

2011. dec. 7. 22:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Én ráhagynám most egy kicsit a hozzátáplálást,még biztosan nem érett rá.Várj egy hetet és utána kínálgasd újból.Nekem azt mondta a védőnő hogy kb. 8-9 hónapos korig azért fedezi az anyatej a szükségleteit,nem sürget az idő,szépen az ő tempójában haladj,akkor biztos nem lesz baj.
2011. dec. 7. 22:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hogy te mennyire vagy ügyes. Kérdés, hogy azért tolja ki, mert nem ízlik és nem kell neki, vagy egyszerűen csak még nem tudja hogyan mozgassa a nyelvét, száját, hogy "befelé" menjen. Az én kislányom is még kifelé tolja, ha a nyelve elejére sikerül tennem a falatot. Minél hátrébb tudod tenni, annál több megy a helyére :). A fiamnál is így volt, így én már nem aggódom :).

Sok sikert!

2011. dec. 7. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!