Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gabonapelyhek? Hozzátáplálás?

Gabonapelyhek? Hozzátáplálás?

Figyelt kérdés
6 hónapos kortól lehet neki adni gabonapelyheket, zabot, búzát. Ne nézzetek hülyének, de én nem tudom, hogy adjam ezeket neki...segítenétek? :-)
2011. dec. 8. 08:17
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

De...darabos, vagyis én úgy értelmeztem, hisz írja valaki, hogy ő leforázza, és úgy adja gyümölccsel. Szóval az üveges pép állagút minek forrázná le ?:-)

Van üveges is, és van darabos is. Gondolom...

2011. dec. 8. 11:49
 12/28 A kérdező kommentje:
Mármint én olyan darabokra gondolok, mint az a pehely izévalami amit tejjel kell megenni reggelire. Felnőtteknek. Csak az istennek sem jut eszembe a neve.
2011. dec. 8. 11:50
 13/28 anonim ***** válasza:
corn flakes? azt nem kell forráznod. víztől gyorsan megpuhul
2011. dec. 8. 11:56
 14/28 anonim ***** válasza:
A zabpelyhet vagy grízt, stb. meg szoktam főzni pár perc alatt, aztán, mikor kihűlt, összeturmixolom gyümölccsel.
2011. dec. 8. 12:27
 15/28 A kérdező kommentje:
corn flakes..azaz! Sehogy nem akart az eszembe jutni. Tudom, hogy azt nem kell leforrázni:-D Én arra gondoltam, hogy a gabonapehely amit a babáknak kell adni az úgy néz (nézhet) ki mint a cornflakes:-)
2011. dec. 8. 12:36
 16/28 A kérdező kommentje:
Grízt is lehet adni?
2011. dec. 8. 12:38
 17/28 anonim ***** válasza:

no, tegyük rendbe.

lehet kapni pl.zabkását (ez is van a felnőtt vegyes műzlikben, de lehet kapni külön bio zabkását, ami a legjobb babának. ezt Auchanban, CBA-ban is kapni). ezt le kell forrázni, majd turmixolni, hogy a pici meg tudja enni. (ez nálunk akkor volt hasznos, amikor hozzátáplálás elején mindentől székrekedése lett. arra nagyon jó a zabkása. gyümölccsel keverve finom). ez az olcsóbb megoldás.

aztán lehet kapni gabonapépet (pl.Dm-ben saját márkásat, de van azt hiszem Milupa gabonapép is). ezt könnyebb kezelni, mert már por alakú, csak bele kell keverni valamibe (pl.gyümölcsbe). ezek tartalmaznak búzát, zabot, rozsot ha jól emlékszem.

a corn flakesnek a babáknak adható változata a kukorica kása (én bio boltban vettem), de azt annyira nem szerette, és az is forrázós.

így ok?

2011. dec. 8. 14:00
 18/28 A kérdező kommentje:
Igen! Köszi:-))
2011. dec. 8. 15:37
 19/28 anonim ***** válasza:
Grízt is lehet adni, ha a többit adod. Csak nem tejjel csinálod, hanem vízzel megfőzöd, vagy gondolom, van, aki csak leforrázza. Tápszeresek gondolom, összekeverhetik a tápszerrel, de ahhoz nem értek.
2011. dec. 8. 18:27
 20/28 anonim ***** válasza:
Húú, köszi, így már nekem is rendben van. :)
2011. dec. 8. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!