Gabonapelyhek? Hozzátáplálás?
De...darabos, vagyis én úgy értelmeztem, hisz írja valaki, hogy ő leforázza, és úgy adja gyümölccsel. Szóval az üveges pép állagút minek forrázná le ?:-)
Van üveges is, és van darabos is. Gondolom...
no, tegyük rendbe.
lehet kapni pl.zabkását (ez is van a felnőtt vegyes műzlikben, de lehet kapni külön bio zabkását, ami a legjobb babának. ezt Auchanban, CBA-ban is kapni). ezt le kell forrázni, majd turmixolni, hogy a pici meg tudja enni. (ez nálunk akkor volt hasznos, amikor hozzátáplálás elején mindentől székrekedése lett. arra nagyon jó a zabkása. gyümölccsel keverve finom). ez az olcsóbb megoldás.
aztán lehet kapni gabonapépet (pl.Dm-ben saját márkásat, de van azt hiszem Milupa gabonapép is). ezt könnyebb kezelni, mert már por alakú, csak bele kell keverni valamibe (pl.gyümölcsbe). ezek tartalmaznak búzát, zabot, rozsot ha jól emlékszem.
a corn flakesnek a babáknak adható változata a kukorica kása (én bio boltban vettem), de azt annyira nem szerette, és az is forrázós.
így ok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!