Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tehetnék még hogy elmúljon...

Mit tehetnék még hogy elmúljon a nátha?

Figyelt kérdés
Kislányomnak csütörtökön kezdődött az orrfolyás.Láza nincs nem is volt szerencsére.A doki 3x2,5ml Nurofent 2xfél calciumsot és orrszívást javasolt.Befúlyom Sterimmárral hagyom picit kiszívom majd Nasivinnel belecseppentek.Eut a kúrát vasárnap be is fejeztük mivel 3napnál tovább nem adhatok Nurofent.De semmi javulás nem volt nála.Aztán ajánlották a Sinupren cseppeket napi 3x10csepp és baby luuf balzsammal kenem napi 2x.Azóta csupán annyi javulás van hogy talán annyit nem kell neki szívni de sűrű neki és nehezebben jön ki.De ha kiszívom neki 2perc után folyik neki a nózijából.Mit tehetnék még?Tudnátok esetleg segíteni ami nektek bevált?Sajnos aludni sem tud miatta.Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
2011. dec. 7. 16:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A nurofent adni sem kellett volna. A befújod sterimarral, szívás, majd nasivin maradjon meg, a sinupret is. Írass a dokival fenistil cseppet melléjük.
2011. dec. 7. 16:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!Az mire jó?Mennyi ideig tarthat még ezM Már nagyon kivagyunk mindketten!Ja és 11hónapos azt elfelejtettem.Ment a zöld kezecske!
2011. dec. 7. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Még annyival egészíteném ki az első válaszadót, aki tényleg tökéletes választ adott, hogy ha zöldesre változik a váladék színe, akkor kell valami erősebb. A doki ír fel antibiotikumos orrcseppet. Van amikor tényleg csak az segít...

Meddig tart? Hát nem elkeseríteni akarlak, de van amikor 8-10 napig is... :(

2011. dec. 7. 16:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Calcimusc jelentősen csökkenti a váladékot, de sajnos csak receptre lehet kapni.
2011. dec. 7. 16:54
 5/7 anonim ***** válasza:
nekünk most lett vége, 2 hétig kitartott, ellenben kihagytam egy antibiotikumozást amit doki már felírt volna. Sterimar, orrszívó, babyluuf, nekem kellemetlenebb volt 2 hétig orrszívózni mint neki.
2011. dec. 7. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:

sterimar helyett a bükkszéki salvus vizes orrsprayt ajánlanám.hihetetlen,hogy feloldja a váladékot,a sterimar semmi ehhez képest.eddig én is sterimart használtam,de most felfedeztem ezt,és klasszisokkal jobb,és ráadásul olcsóbb is

[link]

2011. dec. 7. 20:47
 7/7 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok,bocs,most látom,hogy 11 hónapos.ez csak két éves kortól használható
2011. dec. 7. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!