Nagyon ciki 21 hos kisfiunak jatek babakocsit venni?
Ugyanmár, mi baja lehetne ha babakocsit tologat?? (főleg ha otthon házon belül). Engem ugyan nem zavarna...(van fiam is lányom is, nem hiszek ebben hogy valamiféle elferdülést okozna ha néha tologat babakocsit vagy babázik)
Egyébként az én férjem is húzná a száját ha mondjuk csak fiunk lenne és úgy vennék játékbabakocsit.
Egyébként van bevásárló kocsink is, de attól még szereti tologatni a fiam is a lányom babakocsiját, szerepjátéknál is nagyon jó, viszi a babát orvoshoz stb. Őt is szokta vinni az apukája, és az ő apja is tolja a babakocsiban a tesót szóval mi lenne ezzel a baj??
Épp most olvasom Dr. Spock gyermeknevelésről szóló könyvét. Pont kitér erre, és azt írja, hogyha a gyermek akar, akkor nyugodtan babázzon, attól nem lesz meleg. Ilyenkor nem kislány akar lenni, hanem szülő. Ha látja apától, hogy ő is gondoskodik a kicsiről, akkor ő is akar majd, és ez jó.
Nyugodtan vegyél neki, és ne foglalkozz vele, ki mit mond.
Kislányom ma kapott, óriási a siker. :-) Én nem tartom cikinek, ha kisfiú tologat babakocsit, mi sem babát, hanem a plüss maciját tettük bele. Az én lányom pl ma egy baumaxos építőember figurát hozott magával a játszótérre, nem igazán lányos, ha úgy vesszük.
Itt pl. az egyik szerintem nem lányos színű. Én vennék a fiamnak is minden további nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!