Mikor fordítottátok meg, "hány hónaposan"a babakocsit, úgy, hogy nem veletek szemben ül a gyerek?
Amikor már többet volt ébren, mint aludt.
Lányom 8 hónapos koráig aludt a babakocsiban, majd egyik napról a másikra fent volt a séták alkalmával és csak néha szundított be. Akkor már megfordítottam, mondván ne engem nézzen, úgyis lát eleget :]]
Szia!
Nekem travel systemes babakocsim van. Kb. 9 hónapos korától fordítottam menetiránynak megfelelően (ekkortól fedezte fel a világot a babakocsiból, addig inkább csak aludt benne). Viszont a mai napig van, hogy úgy teszem fel a sportülést, hogy felém nézzen, ha tudom, hogy alvás lesz a babakocsizás alatt, hogy a menetszél ne zavarja. Nem "tette még szóvá" a dolgot. Felém fordulva is nézelődik jobbra-balra. Jövő héten lesz 1 éves.
Sport kocsinál.
5,5 illetve a kicsi lányom 4,5 hónapos volt, 150°-ra döntve használtuk ekkor.
Nagyon sokáig szemben volt velem. Mert legalább annyira igényelte a velem való kommunikációt, mint a látnivalókat. Amúgy leginkább a kocsi kerekeit nézte, szóval mindegy volt neki melyik irányba.
Akkor fordítottam meg, amikor már kifele fordult és ez kb. másfél éves korában volt. De egy-egy betegség alkalmával megint velem szemben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!