Már teljesen kiakaszt 9 hónapos fiam étkezése, adnátok tanácsot?
Tízórai, ebéd, vacsi kanalas kaja, de amit művel, én már nem bírom. Annyira felbosszant, hogy azon gondolkodom, vissza a tápszerhez, és nem idegelem magam.
Eddig kapott ő is egy kanalat, így ettünk, szépen. 1-2 hete rájött, ha ledobja, az mókás, hogy felveszem, én gondoltam, ne szivasson, akkor nincs kanál. Nem hajlandó normálisan enni, ha nem foghatja meg a kanalam, hisztizik, és nem eszik. Mit csináljak?
:) Köszönöm a válaszokat. A kezébe szívesen adnék bármit, hogy lekösse, értem én, hogy enni unalmas, ezer dolga lenne, na de mindegy, mit adok a kezébe, mert ledobálja, ahogy mondtad, nem veszem fel most már, akkor azt hinné, benne vagyok a játékban. Csak akkor jön a sírás. A tálcára kitett étel pacsmagolása tényleg jó, de már az is kezd unalmas lenni neki. Ölben nem tud enni, rögtön elszabadulna, igazából ha nem lenne bekötve az ülésbe, onnan is elszaladna.
Áttettem az etetőszéket másik helyre, hátha az segít kizökkenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!