Mi az a Sinlac, mikor adhatom neki, jó vagy sem?
Nem tudom védőnő miért nem válaszol ilyen értelmesen mint ahogy itt válaszolnak egy nyamvadt kérdésre. Megkérdeztem tőle minap, hogy mi ez, mikor kell adni, ha kell egyáltalán..stb. Erre ő: Ez egy pééééppppes dolog, teljesen tiszta, ha gondolod íratok fel a doktornővel. Én: Hátő..nem tudom, hogy kell az én kisfiamnak, mivel azt sem tudom mi ez, tőled érdeklődnék..szóval? Szükséges neki vagy nem?
Ő: Hát nem tudom, íratok fel, gyere el érte váltsd ki, aztán ha gondolod add a gyereknek.
Basszus..köszi, sokat segítettél.
Mi is pont ennyi idősek vagyunk, tápszeresek, és nagyon szépen fejlődik a kicsi, és pont ezen gondolkodtam most! Köszi, hogy megkérdezted!
Szóval hogy döntöttél? Adni fogod neki?:)
Itt a recept...majd kiváltom.
Arra gondoltam, hogy akkor fogom neki adni, ha ki akarom tolni a délutáni kajcsit, mert nekünk a fürdés vacsor alvás nem mindig kiegyensúlyozott, vagy éhes azért bőg vagy álmos, és inkább nem vacsorázik...Szóval ha 16-ra jön ki a kajcsi ideje és nem szeretném 19-kor fürdetni vacsoráztatni, mert tudom, hogy nem fog aludni, ekkor adom neki, hogy kibirja 20-ig kaja nélkül.
Remélem érthetően írtam...sietek, mert pont most ébredt, kapkodok, de remélem érted:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!