Mi az a Sinlac, mikor adhatom neki, jó vagy sem?
Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 10:16
1/17 anonim válasza:
A Sinlac rizs és szentjánoskenyérmag keveréke.Tejmentes.Pépként adható szinte bármikor...gyümölccsel fel lehet dobni egy kicsit.Egy nap 1x add,max 2x,de vigyázz mert foghatja pociját.Az én lányom imádta.Ete adtam neki nagy lyukú cumisüvegből,úgy hogy hígra csináltam.
2/17 anonim válasza:
A Sinlac egy rízs és szentjánoskenyérmag keverékéből álló por. Pépet lehet csinálni belőle. Azért jó, mert tejszármazék és glutén mentes. Az első kanalazható ételek között lehet. Napi egyszer/kétszer kaphat a baba belőle 4 hónapos korától. Jó a gyümölcsök, főzelékek gazdagításához, sűrítéséhez. Az én lányom 4 hónaposan kapta, mert nagyon soványka volt, de iszonyatos szorulást csinált neki, így abbahagytuk. Aztán 6 hónaposan újra megpróbáltuk. Azóta imádja, gyümölcsökhöz keverem, így jobban lakik tőle.
3/17 anonim válasza:
Második vagyok. Én cumisüvegből nem etetnék pépet. Pont azért pép, hogy kanalazni lehessen. A cumisüveg nem jó a fogainak!!!
4/17 anonim válasza:
A nehezen hízó babáknak ajánlják és tejérzékenység esetén.
5/17 A kérdező kommentje:
Kösziköszi
2011. dec. 7. 10:36
6/17 anonim válasza:
Mivel 4 hónapos volt a lányom mikor először kapta,sajnos este már nem volt türelme kivárni a kanalazgatást:(Így kénytelen voltam üvegből adni.Azért kapta este,mert estére alig volt tejem és nem lakott már jól:(Tehát pusztán kényszermegoldás volt:(
1.voltam
7/17 A kérdező kommentje:
Ha adott az én gyerekem, aki 6 hónapos lesz. Tápszeres, 3óránként eszik 150-180gr-ot, az éjjelt végigalussza, eszik gyümölcsöt tízóraira, ebére főzeléket, de nem 1-1 üveggel, van amikor csak feleket, a többit kiegészítem tápszerrel. Neki kellene enni sinlacot vagy nem, vagyis adhatnék neki, vagy inkább hagyjam. A bolti tejpépet próbátuk, de szinte minden egyes alkalommal csupa pötty lett tőle a száacskája körül, így elhagytam, pedig nagyon szerette.
2011. dec. 7. 10:40
8/17 A kérdező kommentje:
Ó..hát van a szomszédaim között olyan (több is) akik a pépet is cumisüvegből adják a babájuknak, mert nem megy a kanalazás.
2011. dec. 7. 10:41
9/17 anonim válasza:
A cumisüveges vagyok:)
Én már lehet nem adnék,mert 6 hónapos és elfogadja hozzátáplálást is:)
Ha szépen fejlődik,akkor nem adnék...
10/17 anonim válasza:
Az én 9,5hósom szopik és annyit eszik, mint a te babád csak. Én azért adom. és alig 8kg.
Nem erőltetném én sem nálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!