Mitől jöhetne rendbe a babám bőre?
A homloka és a kis feje nagyon száraz. Voltunk 2 bőrgyógyásznál is, azt mondták valami kis gombásodás. Persze szteroidos (locoid) krémet kaptunk rá, haszáljuk
1-2 hétig. Elmúlt, majd visszajött ismét. Az arcán bal oldalon is van egy nagy piros folt, hol jobban begyulladva, hol kevésbé. Arra is vettem drága krémeket ( atópiás dermatitiszre :atopiclair, linola ) de nem múlik el. Már annyira sajnálom szegénykémet, mert biztosan nagyon viszket is neki. Menjek el egy újabb bőrgyógyászhoz?(Allergia elleni cseppeket is szed.)
Sajnállak titeket.
A helyedben elmennék még egy véleményt kikérni, de ezzel együtt persze próbálj minél kevesebb kemikáliát (olajok, fürdetők, krémek) használni.
Fürdető nélkül fürdettem mindkét gyermekem a mászós korszakig, addig úgysem koszolódnak és soha semmi baj nem volt a bőrükkel.
Az előttem irónak: sima vizben egy atopiás bőrű babát ha megfürdeted, ugy szétszárad a bőre, hogy szétkaparja magát. Amiket felsorolt a kédező, a legujabb krémek, esetleg még az exxema repairt tudom mondani , jó kré
, steroid mentes, ezért több idő kell, hogy hasson! Nagyon figyelni kell az étrendjére is, tojás, tehéntej, tejpor, tejszin, citrusféléket nem ehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!