Baba mellé német-juhász kutyát?
Annyit mondanék a 11-esnek, hogy kisebb testű kutyát kevésbé ajánlom, ugyanis az egy hülyeség, hogy a német juhászkutya vérszemet kap.A kisebb testű kutyafajták előbb harapnak (tisztelet a kivételnek), mint egy nagyobb testű kutya, csak ugye azok nem tesznek akkora kárt a kis harapással, mint nagyobb társaik.De elárulom, hogy egy spániel vagy egy tacskó előbb fog megharapni akárkit is, mint mondjuk egy amstaff, vagy egy leonbergi.
És volt nekem tacskóm, az se harapott volna meg sosem senkint, mert ugye kivételek vannak, én csak nagy általánosságban beszéltem.
Kedves kérdező, nagyszerű választás ez a kutyafajta.Értelmes és könnyen tanítható, mint a juhászkutyák általában.
Rendszeresen foglalkoztatni kell a kutyát, illetve megszabni mindennek a határát.A kisgyerekkel imádni fogják egymást, amennyiben megfelelően bántok a kutyával is és a babával is.Azt azért nagyon javasolnám, bárki bármilyen kutyát választ, hogy a kiskutya szüleit, környezetét nézzük meg, nehogy esetlegesen szaporítótól vásároljunk, ahol ideggyenge ,vézenhibás kutyákat szaporítanak, mert ha ilyent sikerül kifogni, nem lesz megbízható a kutyánk, vagyis kicsirá az esély, hogy megfelelő nevelés mellett is normális legyen a kutya.
Én baba mellé egyáltalán nem ajánlom a németjuhászt!!!
Kiszámíthatatlan fajta.
“A kutyatámadások statisztikáiból kiderül, míg a félelmetes harci kutyák csak egy-két százalékban felelősek a támadásokért, addig a fegyelmezettnek tartott német juhász listavezető az emberre támadó ebek között.”
És ez tudja mindenki aki Német Juhasz RAJONGÓ az ezt hülyeségnek fogja tálalni.DE EZ A VALLÓSÁG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!