15 hónapos lesz a babám, de sajna még nem jár önállóan! Volt (van) valaki hasonló helyzetben?
Szerintem nem kell aggodnod, foleg, hogy ha szakember is ezt mondja. Az en babam ugyan meg csak hat honapos, de tisztan emlekszem arra, hogy az unokahugomnal hogy volt a jaras.
O teljesen normalis mozgasfejlodesu baba volt, de teny, hogy szellemileg sokkal jobban fejlodott, mint a mozgas teren. Nagyon eber, figyelmes kislany, alig mult ket eves, de tobb eneket es mondokat tud, mint egy ovodas.
Viszont jarni nagyon nem akarodzott neki. 15 honapos volt, amikor elindult, megyegetett szepen, de ket nappal kesobb esett egy hatalmasat. Emiatt a kovetkezo harom honapban ismet nem volt hajlando menni, maximum segitseggel, kezen fogva, de ehhez sem mindig volt kedve.
Majd 18 honaposan ismet elindult es azota meg sem lehet allitani...
szia. tudom, hogy régi a kérdés, éppen ezért kérdezem, hogy végülis mikor indult el a babád? hán yhónapos volt?
az én lányom 14 és fél hónapos, de esze ágában sincs egyedül járni. én is aggódom, úgy, ahogy te annak idején. kíváncsian várom a válaszodat! írhatsz privátba is, ha gondolod. köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!