Másfél éves gyermek és a karácsonyfa, ti hogyan oldjátok meg?
40 ezer forint??? egy fáért? ne már, ennyibe kerülnének a fák? mondjuk nem honném.
mi 5 éve vettünk dec. 24.-én délután, zárás előtt 5 perccel a corában egy gyönyörű 180 magas fát 2400.-ért :) tökéletes még úgy jó pár évig :)
lányok, ezt a kikötést hogy értitek? vagyis hogy csináljátok? egy spárga a csillárra, egy az ablakkilincsre, stb? vagy van valami módja, hogy ne legyen feltűnő és ne is fejezzük le magunkat?
Engem is érdekelne,hogy hova kötitek ki.Szerintem a fiam azt is cibálná.Műfenyőnk lesz,mert megenné a fáról a tűleveleket.Az égősorral leszünk bajban,mert látott már az üzletekben,alig lehetett kihozni,itthon meglátja félek,hogy cibálni fogja.Akármilyen kábelt lát (telefontöltő,internetkábel) mindent húzgál.
Akkor nem csak az én 1,5 évesem ilyen:)E.
Nekünk is műfenyőnk van. Üvegdísz nem lesz rajta. Az égősort meg lehet az ablakba tesszük.
A mi fenyőnk olyan, hogy kicsire és nagyra is össze lehet rakni így akár az asztalra is tehetem.
Amúgy lehet 40000 egy fa. Bár az óriási. A mi műfenyőnk 30000 Ft. volt 3 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!