Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másfél éves gyermek és a...

Másfél éves gyermek és a karácsonyfa, ti hogyan oldjátok meg?

Figyelt kérdés
Kislányunk másfél éves lesz karácsonykor, örökmozgó, minden érdekli :) Eddig a karácsonyfa az ő szobájában volt, a sarokban. Tavaly még nem volt gond, de idén...attól tartok, fellöki... ötlet? Kb másfél méteres a fa, asztalra is gondoltuk feltenni, de felérné és/vagy az izzó kábelét húzogatná s borulna a fa is.
2011. dec. 5. 15:12
1 2
 11/14 anonim válasza:
62%
Nekünk mindig egy fenyőfaág van. Miért költsünk 40 ezer forintot egy fenyőfáért, 30 napra? Később úgyis ki kell dobni. 40 ezer forintot kidobni az ablakon.
2011. dec. 5. 18:44
 12/14 anonim ***** válasza:

40 ezer forint??? egy fáért? ne már, ennyibe kerülnének a fák? mondjuk nem honném.

mi 5 éve vettünk dec. 24.-én délután, zárás előtt 5 perccel a corában egy gyönyörű 180 magas fát 2400.-ért :) tökéletes még úgy jó pár évig :)

lányok, ezt a kikötést hogy értitek? vagyis hogy csináljátok? egy spárga a csillárra, egy az ablakkilincsre, stb? vagy van valami módja, hogy ne legyen feltűnő és ne is fejezzük le magunkat?

2011. dec. 5. 22:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne,hogy hova kötitek ki.Szerintem a fiam azt is cibálná.Műfenyőnk lesz,mert megenné a fáról a tűleveleket.Az égősorral leszünk bajban,mert látott már az üzletekben,alig lehetett kihozni,itthon meglátja félek,hogy cibálni fogja.Akármilyen kábelt lát (telefontöltő,internetkábel) mindent húzgál.

Akkor nem csak az én 1,5 évesem ilyen:)E.

2011. dec. 6. 07:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekünk is műfenyőnk van. Üvegdísz nem lesz rajta. Az égősort meg lehet az ablakba tesszük.

A mi fenyőnk olyan, hogy kicsire és nagyra is össze lehet rakni így akár az asztalra is tehetem.

Amúgy lehet 40000 egy fa. Bár az óriási. A mi műfenyőnk 30000 Ft. volt 3 éve.

2011. dec. 6. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!