Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Homloklazmero, megeri venni?...

Homloklazmero, megeri venni? Tapasztalatok esetleg?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 14:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az csak egy marhaság, mert nem tudnak már mit kitalálni. Ráadásul nem is pontos, mert jobban befolyásolja a kinti hőmérséklet.
2011. dec. 5. 14:08
 2/13 anonim ***** válasza:
Teljesen fölösleges, nem mér pontosan.
2011. dec. 5. 14:08
 3/13 anonim ***** válasza:
i megvettük 12000ftért és egy nagy szar.mindig a popsijában mérem.
2011. dec. 5. 14:11
 4/13 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, gondoltam, hogy marhasag,akkor nem veszek.
2011. dec. 5. 14:19
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem tudnak már mit kitalálni? Anyósom is használta mikor a férjem még kisbaba volt. Nekünk is van, gyógyszertárban 1000 ft körül van. Az igaz, hogy nem a legpontosabb, de arra jó, hogy tudd van e hőemelkedés, láz.
2011. dec. 5. 14:21
 6/13 anonim ***** válasza:

Én vettem, és jó hasznát vettem, mert amikor lázas volt 2-3 napig, akkor csak rá keleltt néznem, hogy felment e neki,így nem kellett popsiba méregetnem szegények állandóan. annyit mutat ki, hogy höemelkedése van, vagy láz is esetleg. Én olyat vettem, ami 24 órán keresztül rajta lehetett, 3 db volt 1200 ft. Én igy nyugodtabb voltam, éjjel is amikor ránéztem, egyből láttam mi a helyzet, mert volt, hogy én már nem éreztem a hőjét a számmal. Nem egy nagy befektetés. a fülhőmérő, viszont egy kalap ....t sem ér, azt megvettem 10000, és 25,8 mutatott, amikor már 39 fokos láza volt a fimank:-( olyat ne vegyél.

[link]

ilyet vettem.

2011. dec. 5. 14:27
 7/13 anonim ***** válasza:
35,8 mutatott...elírtam:-)
2011. dec. 5. 14:29
 8/13 anonim ***** válasza:

nekünk van, és örülök, hogy megvettük. arra tökéletes, hogy megmutassa, van-e baj. a homlokán, akár álmában is megmérem 3 mp alatt. ha lázat mutat, akkor megmérem a popsijában is flexiblissel. amikor beteg volt nagyon jó hasznát vettük, nem kellett folyton levetkőztetni szegényt. de valóban pontatlanabb, mint popsiban mérve (kb.hónaljban méréshez hasonló a pontossága).

viszont el kell meséljem, hogy német Beurer FT60ast vettünk, de amit elsőre kaptunk sz@r volt, 2 egész fokot is tévedett. visszavittük, reklamáltunk, akkor kicserélték egy tökéletesre. szóval ha veszel, tedd el jól a számlát, csomagolást!

2011. dec. 5. 15:25
 9/13 anonim ***** válasza:

Ti most melyikre gondoltok? Ami egy kis lapocska, vagy arra amit csak el kell húzni a baba homloka előtt?

Azért kérdezem, mert én megvettem ezt az infrás lázmérőt, és nagyon durva eltérés van a homlokon mért, és a popsiban mért hőmérséklet között. Már gondolkodom, hogy írok a gyártónak, hogy vagy csináljanak vele valamit, vagy az ő "popsijukban" fogok lázat mérni az infrás lázmérőjükkel.

Kíváncsi lennék, hogy csak én fogtam ki rosszat, vagy tényleg ennyire trágya! Mellesleg majdnem 10.000 Ft-ért kicsit durva lenne, ha ennyit érne.

2011. dec. 5. 15:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Az enyém is néha kicsit fura adatot mutat, pl 34 fok... De amúgy tényleg könnyebb megnézni vele, hogy most lázas-e vagy sem, mert 1 mp az egész és nem kell vetkőztetni hozzá.
2011. dec. 5. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!