Homloklazmero, megeri venni? Tapasztalatok esetleg?
Én vettem, és jó hasznát vettem, mert amikor lázas volt 2-3 napig, akkor csak rá keleltt néznem, hogy felment e neki,így nem kellett popsiba méregetnem szegények állandóan. annyit mutat ki, hogy höemelkedése van, vagy láz is esetleg. Én olyat vettem, ami 24 órán keresztül rajta lehetett, 3 db volt 1200 ft. Én igy nyugodtabb voltam, éjjel is amikor ránéztem, egyből láttam mi a helyzet, mert volt, hogy én már nem éreztem a hőjét a számmal. Nem egy nagy befektetés. a fülhőmérő, viszont egy kalap ....t sem ér, azt megvettem 10000, és 25,8 mutatott, amikor már 39 fokos láza volt a fimank:-( olyat ne vegyél.
ilyet vettem.
nekünk van, és örülök, hogy megvettük. arra tökéletes, hogy megmutassa, van-e baj. a homlokán, akár álmában is megmérem 3 mp alatt. ha lázat mutat, akkor megmérem a popsijában is flexiblissel. amikor beteg volt nagyon jó hasznát vettük, nem kellett folyton levetkőztetni szegényt. de valóban pontatlanabb, mint popsiban mérve (kb.hónaljban méréshez hasonló a pontossága).
viszont el kell meséljem, hogy német Beurer FT60ast vettünk, de amit elsőre kaptunk sz@r volt, 2 egész fokot is tévedett. visszavittük, reklamáltunk, akkor kicserélték egy tökéletesre. szóval ha veszel, tedd el jól a számlát, csomagolást!
Ti most melyikre gondoltok? Ami egy kis lapocska, vagy arra amit csak el kell húzni a baba homloka előtt?
Azért kérdezem, mert én megvettem ezt az infrás lázmérőt, és nagyon durva eltérés van a homlokon mért, és a popsiban mért hőmérséklet között. Már gondolkodom, hogy írok a gyártónak, hogy vagy csináljanak vele valamit, vagy az ő "popsijukban" fogok lázat mérni az infrás lázmérőjükkel.
Kíváncsi lennék, hogy csak én fogtam ki rosszat, vagy tényleg ennyire trágya! Mellesleg majdnem 10.000 Ft-ért kicsit durva lenne, ha ennyit érne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!