Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babaolajat vegyek...

Milyen babaolajat vegyek újszülött babának, Bübchen-t vagy Gabit?

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 17:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyógyszertárit! Mindenből! Majd a gyerekorvos felírja.
2009. máj. 14. 17:02
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Mi Gabit használunk,nagyon szeretem,1 évesek vagyunk.
2009. máj. 14. 17:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is gyógyszertárit használj mindenből amíg pici a baba. Később majd lehet már boltit, ha nem lesz érzékeny a bőre.
2009. máj. 14. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Először mi is a gyógyszertárit használtuk, majd mikor elfogyott tértünk át a boltira, de popsikrémet és fürdetőt még gyógyszertárit.

11 hetes a babám

2009. máj. 14. 17:11
 5/8 A kérdező kommentje:

Akkor először abból is gyógyszertárit veszek, aztán majd később kipróbálom a Gabit.

Köszi a válaszokat.

2009. máj. 14. 17:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy mennyire száraz, vagy arra hajlamos a babád bőre. Az enyémnek kiszáradt, bár mi nem olajoztuk az elején. Elkezdtük a Gabit használni, imádtam az illatát, de a doktor néni azt javasolta, hogy vegyek egészségboltban tiszta manulaolajat, és azzal kenegessem. Szerintem szuper, vitamindús, igazi puha bababőre lett a babámnak. Nem olcsó, egy üveg (50ml) kb 900Ft, de nem kell belőle sok, egy-két hónapig biztos kitart.
2009. máj. 14. 17:54
 7/8 anonim ***** válasza:
26%
én sosem kentem sem testápolóval, sem olajjal. nem is nagyon tudom, mi értelme.
2009. máj. 14. 19:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk van szinte minden bolti fajta, mert minden második látogatótól kaptunk egy flakonnal. Köztük Bübchent is, úgyh' én azt használtam, és meg voltam vele elégedve. Ha vennem kellett volna, gyógyszertátit választok, de valami sokkal kisebb kiszerelést, mert itt fog ránk avasodni több liter (az én bőröm egyáltalán nem bírja ezeket, és a babát is csak hetente egyszer-kétszer olajoztam még pici korában).
2009. máj. 14. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!