Hány popsitörlő kendő fogy el egy pelusozás alatt kb?
Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 14:07
1/12 anonim válasza:
Változó.
Kakinál 1 és 3 db között.
2/12 anonim válasza:
Ha pisis max 2db,ha kakis akkor min5-6+ egy orrcsipesz:)
Rettentő büdi a kisfiam, mióta főziket is eszik
Üdv:Ancsy
3/12 anonim válasza:
pisinél csak 1, egyébként 2-3
Huggies lipevajasat használom, duopack-ban szoktam venni a dm-ben. egy ezres kb, és 2x64. ez vastagabb, mint a többi szerintem.
4/12 anonim válasza:
Kisdolog: 1 db
Nagydolog: változó, de 3-4 db körül.
5 hónapos, anyatejes kisfiú anyukája (akinek még nem olyan büdös és sok a "nagydolog" ;-)
6/12 anonim válasza:
Normálisan egy sem: csap alatt lemosom az alvázat. Teljesen megszokta.
7/12 anonim válasza:
Pisinél 1db, hacsak nem akkor jut eszébe ereszteni, mikor kibontom, kakinál 2-3, de ha úgy szétkenődött, inkább fogom, és a mosdókagylóban lemosom.
8/12 anonim válasza:
Pisinél 1-2, kakinál 2-4.
Ha nagyon sok, víz alá teszem én is. Az a legjobb, amikor látom benne az ebédet. :D
9/12 anonim válasza:
Mi is mosdókagyló alatt intézzük az ilyeneket, vagy egy megnedvesített ruhapelenkával, ha pisilt, aztán szárazra törlöm. Az én kislányomat kicsapja a popsitörlő.
10/12 anonim válasza:
Pisinél 2 db. kakinál 6-8 a mennyiségtől függően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!