Most akkor folyamatosan etetni kell a babákat?
ÁÁÁ nem ez ztem úgy vn hogy reggei tizórai( ez lehet gyümi) ebéd, uzsi (ez is lehet gyümi vagy egyik kisétkezés gyümi akkor az uzsi vmi más) és vacsora.
És tenném hozzá hogy az én fiam 8-9 hós korától, köszöni 4zer eszik egy nap. 5re sehogy nem tudom rávenni...
nálunk is jött ilyenekkel a védőnő. sőt, még most is, 8 hós múlt a fiam. egyen állandóan?? szegénynek nincs ideje, annyi tennivalója van a játékok között:-))
Az én fiam 7-kor bereggelizik, ugyan nem fog 10-kor még tízórait is enni. egyszerűen nem nyitja ki a száját, pfffff van, és repül az a fél falat, amit beletuszkoltam, 1000 felé:-) hát van ennek értelme? mosok mint az idióták, a gyerek mégsem éhes:-) már nem is kínálom. délben megint bekajál, egész szép kis adagot. utána legközelebb fél-5, 5kor tudok kaját adni neki. még vacsorát sem mindig eszik, inkább felkel 11-éjfél körül, és akkor eszik megint egy jó nagy adagot.
Én nem erőltetem, mert semmi értelmét nem látom. én is utálom, ha etetni akarnak, mikor nem vagyok éhes:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!