A második babádnál már jobban viselted a sírást mint az elsőnél?
Szia.
Sokkal lazább a helyzet a 2.gyermekkel.
A nátha egyszerű nátha volt nemrohangáltam vele dokihoz,mint az elsővel a hasfájásba sem láttam már bele mindenféle horrort.Igen határozottabban fusztráltságmentes.
Hála az égnek! :) :) :)
Még sok ilyen választ kérek :)
Persze más vélemény is jöhet. Hasznos lesz mind!
a másodiknál már tudni fogod, hogy 1. : nem azért sír mert nincs jobb dolga, 2.: tudni fogod mit kell tenned:)
a gyakorlat teszi a mestert!
Az elsőnél ha fájt a hasa azt sem tudtam hogy nyugtassam, apa se(szerencsére anyóséknál laktunk)-este mindig mama altatta, ha nyerített. Ja és nem volt sírni hagyva, mindig felvettem.
Másodiknál: külön, apa és én felváltva ringattuk, ha már érezte rajtam hogy ki vagyok purcanva.
És nem ugrok minden sírásnál, meg tényleg könnyebb, hogy tudod mit kell csinálni:)
Hasznosítani fogod a tapasztalatot, na meg ha sír a kicsi és te éppen a nagynak csinálsz valamit őt sem hagyhatod ott, szóval sok minden az első gyerek kiváltsága:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!