Anyukák, akik használnak mei tai-t vagy egyéb hordozóeszközt! Tudnátok nekem segíteni?
Ikreim vannak,igazából csak azért szeretnék majd venni vmi ilyet,hogy néha könnyebben lejussunk a lakásból. De nagyon félek attól,hogyan kell a babát a hátamra rakni? Meg aztán levenni onnan? Félek,hogy majd leesik vagy ilyesmi. Nem arról beszélek,hogy a kendőben nem bízok,hanem arról a fázisról amikor még nincs odakötve. Én 1x próbáltam a hátamra venni egyikőjüket,de alig bírtam levenni onnan úgy,hogy ne essen ki a kezemből...
Ezt komolyan,hogy csináljátok? Tudom nézzek videót...de néztem és nekem lehetetlennek tűnik:(
Gyakorolj otthon az ágy felett :)
Én 7-8 hóstól hordom a hátamon a lányomat, simán kötözgetem fel-le (meitai). Először bénáztam, de már jó :) Most a nagykabátos időszakban megint bénáztam, mert alig bírtam hátranyújtani a karomat a kabát miatt, de már ebbe is belejöttem.
Szia!
Kisfiam 1,5 eves Nandu kendot hasznalunk de mar csak ritkan.En ugy gyakoroltam,hogy a videot nezve egy nagy pluss mackot tettem a kendobe.Volt hogy egy-egy kotesnel masodpercenkent megallitottam a videot,de igy konnyen megtanultam.:) Sok sikert,menni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!