Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, akik használnak mei...

Anyukák, akik használnak mei tai-t vagy egyéb hordozóeszközt! Tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Ikreim vannak,igazából csak azért szeretnék majd venni vmi ilyet,hogy néha könnyebben lejussunk a lakásból. De nagyon félek attól,hogyan kell a babát a hátamra rakni? Meg aztán levenni onnan? Félek,hogy majd leesik vagy ilyesmi. Nem arról beszélek,hogy a kendőben nem bízok,hanem arról a fázisról amikor még nincs odakötve. Én 1x próbáltam a hátamra venni egyikőjüket,de alig bírtam levenni onnan úgy,hogy ne essen ki a kezemből...

Ezt komolyan,hogy csináljátok? Tudom nézzek videót...de néztem és nekem lehetetlennek tűnik:(

2011. dec. 2. 07:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Gyakorolj otthon az ágy felett :)

Én 7-8 hóstól hordom a hátamon a lányomat, simán kötözgetem fel-le (meitai). Először bénáztam, de már jó :) Most a nagykabátos időszakban megint bénáztam, mert alig bírtam hátranyújtani a karomat a kabát miatt, de már ebbe is belejöttem.

2011. dec. 2. 07:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Van egy csomó hely, klub, ahol megtanítanak erre. Nézd meg a környéketeken nincs-e ilyen, vagy látogass el a hordozóházba www.hordozo.hu/hordozohaz vagy nézz körül az imami.hu-n, hogy hol van a közeledben segítség.
2011. dec. 2. 08:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. dec. 2. 09:57
 4/4 V.Piros válasza:

Szia!

Kisfiam 1,5 eves Nandu kendot hasznalunk de mar csak ritkan.En ugy gyakoroltam,hogy a videot nezve egy nagy pluss mackot tettem a kendobe.Volt hogy egy-egy kotesnel masodpercenkent megallitottam a videot,de igy konnyen megtanultam.:) Sok sikert,menni fog :)

2011. dec. 2. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!