Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi történik velem? Egyszerűen...

Mi történik velem? Egyszerűen nincs türelmem a lányomhoz.

Figyelt kérdés

Egyre jobban azt érzem,hogy csak nyűg.Nem tudok vele játszani.Egész nap egyedül vagyunk,és ő egész nap csak nyüszít.bármit csinálok vele.Az éjszakáink katasztrófák,Főleg olyenkor borulok ki.nagyon belefáradtam.hiányzik a régi életem,a pörgés,a munka.Nem tudom mit kellene tennem ahhoz hogy ez a helyzet megváltozzon.Szörnyű ezt még le írni is,de alig várom hogy álmos legyen,és aludjon.még szopizik napi 4 szer,de már azt sem szeretem.Nap közben nem tudok pihenni,pedig nagyon fáradt vagyok már.A férjem nem érti miért vagyok ilyen,és miért nem örülök annak hogy egész nap a lányommal vagyok,és csak el kell látnom.amikor itthon van a férjem,más a helyzet,akkor nem nyüszög annyit.A fogacskája már 3 hónapja nem tud kijönni,semmi sem enyhíti a fájdalmát.Gondolom ezért is viselkedik így.Komolyan már a WC-re sem tudok elmenni anélkül hogy ne visítana,mert merészeltem kilépni a szobából.

Volt más is ilyen helyzetben?Tudna valaki tanácsot adni,hogy hogyan lábalhatnék ki ebből a helyzetből.Vagy csak egyszerűen hogyan éljem túl...

2011. dec. 1. 16:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

Nekem van egy "babás" barátnőm, de csak hetente 1x tudunk találkozni.

A barátnők?! Na inkább hagyjuk. Ha véletlenül erre téved egy, akkor is csak a problémáit ecseteli. De rossz a munkahelye, megint új pasija van, stb...

Nincs hozzájuk türelmem.

Ha bírná a lányod a sétákat, akkor én szívesen taliznék veled. Én a belvárosban lakom, az én lányom imád sétálni, de a tömegközlekedés egy horror. :(

Én vettem magneb6 femina pezsgőtablettát. Amíg szedtem, jó is volt, de ha nem szedem, tiszta h.lye vagyok. :( Mint pl ma is. Ma még bőgtem is, olyan ideges voltam. A csuda tudja, miért jön rám, de néha olyan sz@rnak érzem magam.:(

Lányom most kivételesen elvan magában, már legaláb 5 perce. :)

A citromfű teát én is ittam, de hasmenésem volt tőle. Néha, ha elkap a gépszíj, akkor bekapok egy Hova tablettát.

2011. dec. 1. 17:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Velem is ez van, illetve volt. Hetente háromszor elmegyek konditerembe, addig apa vigyáz a babára, szerencsére imád vele lenni. Így mindenki jól jár, nekem van magamra időm, ha csak 1-2 óra is, a lányom is megszokta szép lassan, hogy nem csak velem van.
2011. dec. 1. 18:00
 13/19 anonim ***** válasza:
Szia!én is újpesti vagyok,a lányom 1éves.Ha gondolod akár találkozhatunk is,és beszélgethetünk egyet..Minden jót!!!
2011. dec. 1. 19:01
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,és a tanácsokat!

Újpesti Anyuka!Ment a privát üzenet!:)

11.válaszoló!Veled is nagyon szívesen találkoznék,de sajnos örülök ha a napi 15-20 percet kibírja a lány a kabátjában...Nem tud benne szabadon mozogni,és ez nagyon idegesíti.De ha gondolod valahogy meg tudjuk oldani...:)

2011. dec. 1. 21:00
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 13. kerületi vagyok, de ha meg tudod oldani, találkozhatunk. Írj privit ha érdekel :)

Egyébként szerintem mindenki átmegy ezen, amin te most :(

2011. dec. 1. 21:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Amíg csak egy gyerkőcöm volt,addig nem voltak ilyen problémáim.Miután megszületett a 20 hónapos lányom mellé a fiam,azután teljese megváltozott minden.Vagy is inkább 1 hónap elteltével.Az addig tüneményes,jó kislányomból kisördög lett /gondolom a testvér féltékenység az oka/ és nagyon türelmetlen lettem vele.1000 x rászólok vmiért és mikor már 1001-edszer szólok rá,akkor már rácsapok a pelusos popójára vagy ha a helyzet olyan,akkor a kezére.Ettől olyan bűntudatom van néha.

A párommal is érzem,hogy romlott egy kicsit a kapcsolatunk,amit igyekszünk megoldani.Kimozdulni nem mozdulunk ki hetek,hónapok óta szó szerint.Csak néha autóval anyukámhoz sógorhoz vagy orvoshoz.Ezeken kívül csak az udvar.Még bevásárolni sem én vásárolok be,csak hó elején 1x,mikor nagy bevásárlás van soron.

Nem voltam soha bulizós,nagy társaságba járó lélek,de ez már nekem is sok,hogy 2 hét alatt 1x-2x mozdulunk ki társaságba.Jogsim nincs,így ide vagyok szinte bezárva. Imádom a gyerkőceimet,de a páromnak mondtam,hogy többet nem vállalok be,hiába is akarná.Nem akarom magam még + 3 évre ide láncolni a 4 fal közé.Ráadásul hely is kell már 3 gyerekhez.

Utáltam dolgozni,de már alig várom,hogy visszamehessek,mert csak az idegeim fogják /meg a gyerkőceim/ megsínyleni az itthon töltött időt.

Magamra nem jut idő soha.Fodrász? 3 éve nem voltam!!!Új ruhát is kb akkoriban vettem.Van még rajtam 10 kg súlyfelesleg (2,5 hónapja szültem) tehát még dolgozhatnék rajta (de mikor?).A 2 részes fürdőrucikat egy életre elfelejthetem.Szóval magam alatt vagyok és 0 önbizalommal.

És az én párom is az hiszi,hogy könnyű itthon lenni egész nap a gyerekekkel.

Talán már azt megértette,hogy rettentően rosszul esik az nekem,hogy ő a munka után,ha úgy dönt,akkor el megy a munkatársakkal egy-két sört meginni.Vagy amit múlthéten csinált sokkolt engem...van 2 munkatársa,akik 1 pár és van egy két éves kislányuk.Mivel nem rég volt a névnapja a kislánynak és az anyjának,így elmentek munka után megünnepelni.Ez nem is bántott annyira,mit az hogy másnap elment párom dolgozni maszek költöztetésbe az egyik ismerősünkkel és miután végeztek elment a munkatársaihoz felköszönteni a kislányt.Engem meg se kérdezett,hogy akarunk-e menni,pedig amúgy az egész családot várták.

Ekkor pöccentem be és akadtam ki igazán,ami talán hatott egy kicsit a páromra.Talán rájött,hogy szép lassan engem megesz a társaság mentes hetek,hónapok.Másnap még főzni is főzött helyettem :)

Újpesttől nem is lakok messze,mert Fóton lakom.De a buszig vagy a boltig csak, is 1 óra a séta gyerekekkel.egyedül 40 perc.Amúgy meg rettegek a kutyáktól,így csak a párommal sétálunk évi 5x max.El vagyok zárva a külvilágtól :(

2011. dec. 1. 21:59
 17/19 anonim ***** válasza:

Ne haragudjatok,hogy ilyen hosszú lettem,de legalább kiírtam magamból a bajom/bánatom egy részét.

És még jól is esett.

2011. dec. 1. 22:01
 18/19 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!Nagyon megértem hogy min mész keresztül,nagyon hasonló a problémánk...Nálunk is megesett sajnos a múlthéten hogy rácsaptam a pelusra,és mondanom sem kell hogy egész nap azon kattogott az agyam,hogy mit tettem.Természetesen a lány meg sem érezte,mert ugyanúgy csinálta tovább...Egyébként a hangulatunkra még a ködös szürke időjárás is rányomja a bélyegét.Néha már sétálni sincs kedvem menni...:(
2011. dec. 1. 22:47
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Pár tipp:

amikor nagyon kivagy, igyál meg nyugiban egy kávét.

youtube: maszkabál, bogyó és babóca. (pár perc nyugit nyersz).

Fotózd a lányod. Amikor nincs veled, fel fog tölteni a képe, amikor meg fotózod, vicces élmény lesz.

tedd be a kedvenc zenéd és táncolt a lányoddal.

Párkapcsolat: Tartsd magad többre annál, minthogy egy férfi adja meg a boldogságod! Igenis keress magadnak jó könyvet, hobbit, bármit, ami csak a Tiéd és örömöd leled benne. Mivel foglalkoztál szívesen babázás előtt? Festéssel, hímzéssel, tánccal?

Menj el futni (igen, még ilyen ramaty időben is lehet), vagy járj el kondizni, táncolni, tornára, amit szeretsz! Este persze. A párodtól megoldást ne várj, szerintem nem ezen fog múlni a boldogságod, de ha tényleg szükséged van tippekre, írj nyugodtan privit!

2011. dec. 3. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!