Van aki "Tesco-s" gyümivel, zöldséggel eteti a babáját?
Nagyon gáz, ha bevásárlóközpontban vásárolt zöldséggel és gyümölcsel kezdem etetni a kicsim? Bio üzlet, piac nincs a városunkban (szégyen szemre) nagy bevásárló viszont több is van. A bébiételekre napi szinten nem futja, csak alkalmanként, változatosságnak tudom megvenni.
Ritkán ezekben a multikban is lehet találni magyar származású gyümit, zöldséget, mit gondoltok...?

oké használd,...akkor magyarázd el mitől bio a bio...
"Egy biotermék csak akkor viselheti nevében a bio kifejezést, ha az alapanyagok legalább 95%-a biogazdaságból származik."magyarul ez se teljesen véd meg mindentől
"nincs 100%-os biztonság a biogazdálkodásban sem"
ez is azt jelenti h megveszed jó drágán és semmit nem garantálnak:)mint a mai világban bárhol..
nem lesz attól se baja a gyereknek ha nem biot veszel, csak ez fel van fujva..régen se volt bio és hányan felnőttek...régen ittak tejet és attól se lett mindenki allergiás...
és amugy ugyanaz biot etetsz a gyerekkel de ugyanugy szennyezed a szervezetét minden mással...

a bio nagy humbug.csomószor megveszik a tescoban és ráirják hogy magyar meg bio.
nem kell mindent elhinni. amugy ha jó gazdag vagy akkor meg mindegy :-)

Én nem a bio zöldségekről beszélek,ha elolvasnád amit írok,hanem arról,hogy a nem idény jellegű zöldségek agyon vannak permetezve,hogy úgy nézzenek ki ahogy és azért javasoltam ezek helyett inkább a fagyasztottat,mert azt az idény alatt fagyasztják le.Szerintem nem beszélek zöldséget.
Te meg ne akard nekem megmagyarázni,hogy a télen kapható zöldség,gyümölcs az a tuti és nincs semmi baja.
Ez nekem kb. olyan,mint aki lenézi azt aki főzeléket ebédel és nem a Mc' donaldsban eszik .
Egy kicsit gondolkodni nem pénz kérdése.Na de csak a falnak beszélek"zöldségeket".
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Természetesen az idény zöldségekre és gyümölcsökre gondoltam. Amúgy is csak az adott szezon termékeit érdemes fogyasztani még a felnőtteknek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!