Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van aki "Tesco-s" gyümivel,...

Van aki "Tesco-s" gyümivel, zöldséggel eteti a babáját?

Figyelt kérdés

Nagyon gáz, ha bevásárlóközpontban vásárolt zöldséggel és gyümölcsel kezdem etetni a kicsim? Bio üzlet, piac nincs a városunkban (szégyen szemre) nagy bevásárló viszont több is van. A bébiételekre napi szinten nem futja, csak alkalmanként, változatosságnak tudom megvenni.

Ritkán ezekben a multikban is lehet találni magyar származású gyümit, zöldséget, mit gondoltok...?

2009. máj. 13. 22:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
49%
Látom pontozgatnak a vegyszerpártiak!Nem tudom,hogy miért olyan rossz tanács,hogy inkább fagyasztott zöldséget adjon a kezdő hozzátápláláskor a babájának,ha valaki maga akarja megcsinálni a bébiételeket.Pedig elhihetitek,hogy a télen kapható paradicsom,saláta,körte,barack,stb. több kárt okoz,mint amit használna.
2009. máj. 14. 11:17
 12/17 anonim ***** válasza:
63%
meg a másik akik bió pártiak oké..megengedhetik maguknak...de utána kiviszik őket a szmogos koszos utcára...vagy oda se viszik mert nehogy vmi baja legyen?!
2009. máj. 14. 11:46
 13/17 anonim ***** válasza:
63%
Az utca az más azt nem nagyon lehet kivédeni,de szerintem egy ép eszű ember az tudja,hogy az ilyen télen kapható gyors érlelt zöldség és gyümölcs az nem babáknak a kis gyomruknak való.Nem vagyok a csak bio gyümölcsöt,zöldséget adó anyuka,de azért használni kellene néha az agyunkat is.
2009. máj. 14. 12:38
 14/17 anonim ***** válasza:
63%

oké használd,...akkor magyarázd el mitől bio a bio...

"Egy biotermék csak akkor viselheti nevében a bio kifejezést, ha az alapanyagok legalább 95%-a biogazdaságból származik."magyarul ez se teljesen véd meg mindentől

"nincs 100%-os biztonság a biogazdálkodásban sem"

ez is azt jelenti h megveszed jó drágán és semmit nem garantálnak:)mint a mai világban bárhol..

nem lesz attól se baja a gyereknek ha nem biot veszel, csak ez fel van fujva..régen se volt bio és hányan felnőttek...régen ittak tejet és attól se lett mindenki allergiás...

és amugy ugyanaz biot etetsz a gyerekkel de ugyanugy szennyezed a szervezetét minden mással...

2009. máj. 14. 12:57
 15/17 anonim ***** válasza:
41%

a bio nagy humbug.csomószor megveszik a tescoban és ráirják hogy magyar meg bio.

nem kell mindent elhinni. amugy ha jó gazdag vagy akkor meg mindegy :-)

2009. máj. 14. 13:24
 16/17 anonim ***** válasza:
49%

Én nem a bio zöldségekről beszélek,ha elolvasnád amit írok,hanem arról,hogy a nem idény jellegű zöldségek agyon vannak permetezve,hogy úgy nézzenek ki ahogy és azért javasoltam ezek helyett inkább a fagyasztottat,mert azt az idény alatt fagyasztják le.Szerintem nem beszélek zöldséget.

Te meg ne akard nekem megmagyarázni,hogy a télen kapható zöldség,gyümölcs az a tuti és nincs semmi baja.

Ez nekem kb. olyan,mint aki lenézi azt aki főzeléket ebédel és nem a Mc' donaldsban eszik .

Egy kicsit gondolkodni nem pénz kérdése.Na de csak a falnak beszélek"zöldségeket".

2009. máj. 14. 14:04
 17/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!

Természetesen az idény zöldségekre és gyümölcsökre gondoltam. Amúgy is csak az adott szezon termékeit érdemes fogyasztani még a felnőtteknek is!

2009. máj. 14. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!