Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van aki "Tesco-s" gyümivel,...

Van aki "Tesco-s" gyümivel, zöldséggel eteti a babáját?

Figyelt kérdés

Nagyon gáz, ha bevásárlóközpontban vásárolt zöldséggel és gyümölcsel kezdem etetni a kicsim? Bio üzlet, piac nincs a városunkban (szégyen szemre) nagy bevásárló viszont több is van. A bébiételekre napi szinten nem futja, csak alkalmanként, változatosságnak tudom megvenni.

Ritkán ezekben a multikban is lehet találni magyar származású gyümit, zöldséget, mit gondoltok...?

2009. máj. 13. 22:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%
nekem szolt az orvos hogy ne legyen vegyszeres a zöldség!Galgahévizen van biokertészet és ki is szállitanak keressrá Godor biokertészet
2009. máj. 13. 22:31
 2/17 anonim ***** válasza:
63%
2009. máj. 13. 22:32
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
érdeklödjél náluk van -e hozzád közeli piac v. kertészet
2009. máj. 13. 22:34
 4/17 anonim ***** válasza:
70%
Nagymami vagy ismerős aki családiházban lakik kerttel nincs a közelben? Én az anyósom portékáját főzöm, garantáltan bio.
2009. máj. 13. 22:37
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
nyáron abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy szinte minden a kertbol szedek. télen viszont tescozok, nem biztos, hogy mindenki egyetért velem, de ha megmosom, megfozom, nem hiszem, hogy baj lenne. a bébiétel az nálunk is csak változatosság képpen szerepel.
2009. máj. 13. 22:41
 6/17 anonim ***** válasza:
82%
Nézz körül a multiknál is alaposan. Van sokszor, hogy ott is lehet bio/organikus terméket venni.
2009. máj. 13. 22:41
 7/17 anonim ***** válasza:
93%

En most teljesen lehultem a valaszokat latva es a kerdestol is. (nem rosszindulatbol)

De amiota en hozzataplalok soha eszembe nem jutott hogy hol ne vegyem a gyumolcsot, zoldseget. Vasaroltam piacon, bevasarlokp.ban de az utobbi az 90%. Mindig megmostam es meghamoztam de fel sem merult bennem hogy ez baj lehet.

Ezt csak azert irtam le hogy vannak ilyen anyukak is.

2009. máj. 13. 23:13
 8/17 anonim ***** válasza:
91%
én sem esem kétségbe attól, h a tescóba kell megvennem a zöldséget, gyümölcsöt a babának. Sztem nem mindenki engedheti meg magának a bió dolgokat...meg a mai világban ki tudja, lehet h csak rámondják h bió...
2009. máj. 14. 07:56
 9/17 anonim ***** válasza:
66%

Én akkor inkább fagyasztott zöldséget és gyümölcsöt vennék.Nem kevésszer vizsgálták meg és mondták a TV-ben is,hogy hány zöldség és gyümölcs vegyszertartalma meghaladta a megengedettet,sőt még olyat is használnak ami tilos,pedig ezek az ellenőrzések csak véletlenszerűek.

Főleg ha most kezded el a hozzátáplálást én elsőknek nem vennék ilyen hirtelen érlelt terméket.De ez csak az én véleményem,mert mindenki azzal eteti a babáját amivel akarja.

2009. máj. 14. 08:48
 10/17 anonim ***** válasza:
59%

az előttem szólónak teljesen igaza van...

a bio mitől bio??bio föld bio vizzel van locsolva és bió levegőn van ahol semmi nem éri??olyan nincs:(((csak a sok hü--e beveszi és megveszi mert az "bio"

2009. máj. 14. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!