Van aki "Tesco-s" gyümivel, zöldséggel eteti a babáját?
Nagyon gáz, ha bevásárlóközpontban vásárolt zöldséggel és gyümölcsel kezdem etetni a kicsim? Bio üzlet, piac nincs a városunkban (szégyen szemre) nagy bevásárló viszont több is van. A bébiételekre napi szinten nem futja, csak alkalmanként, változatosságnak tudom megvenni.
Ritkán ezekben a multikban is lehet találni magyar származású gyümit, zöldséget, mit gondoltok...?

En most teljesen lehultem a valaszokat latva es a kerdestol is. (nem rosszindulatbol)
De amiota en hozzataplalok soha eszembe nem jutott hogy hol ne vegyem a gyumolcsot, zoldseget. Vasaroltam piacon, bevasarlokp.ban de az utobbi az 90%. Mindig megmostam es meghamoztam de fel sem merult bennem hogy ez baj lehet.
Ezt csak azert irtam le hogy vannak ilyen anyukak is.

Én akkor inkább fagyasztott zöldséget és gyümölcsöt vennék.Nem kevésszer vizsgálták meg és mondták a TV-ben is,hogy hány zöldség és gyümölcs vegyszertartalma meghaladta a megengedettet,sőt még olyat is használnak ami tilos,pedig ezek az ellenőrzések csak véletlenszerűek.
Főleg ha most kezded el a hozzátáplálást én elsőknek nem vennék ilyen hirtelen érlelt terméket.De ez csak az én véleményem,mert mindenki azzal eteti a babáját amivel akarja.

az előttem szólónak teljesen igaza van...
a bio mitől bio??bio föld bio vizzel van locsolva és bió levegőn van ahol semmi nem éri??olyan nincs:(((csak a sok hü--e beveszi és megveszi mert az "bio"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!