Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1-1,5 eves babad napi etrendje?

1-1,5 eves babad napi etrendje?

Figyelt kérdés
Koszonom elore is!
2011. dec. 1. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1éves

Reggel tej/kakaó,majd félóra óra múlva reggeli ált. 9 körül, pogácsa, kifli joghurttal, péksütemény, rántotta,bundáskenyér mikor mi

Tízórai mostanában kimarad, vagy pár gerezd mandarin

Ebéd ált. amit mi eszünk, ha olyat főzök,amit nem ehet,akor kap üvegeset,vagy készítek neki külön

Uzsonna: natur joghurt gyümölccsel, túróval,tejszelet stb

Vacsora: vagy az ebédről ami marad, vagy főzök neki gyors egy kis főzeléket

Fürdés után Tej/kakaó

2011. dec. 1. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:

sziA!

7-kor reggeli: sonka,kenyér, sajt, rántotta, zabkása, virsli,stb.

10 körül tízórai: joghurt, puding, krémtúró utána 1 alma

13-kor ebéd: amit mi eszünk utána 1 piskóta, keksz

16-kor uzsi: gyümi keksszel

19-kor vacsora: tejpép 220ml körül

Tejet, tápszert nem hajlandó inni. 15 hónapos kisfiú.

2011. dec. 1. 13:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a gyors valaszokat!

13 honapos mult a kisfiam,es mostanaba alig akar enni,igaz jon 2 felso kisorlo foga.Amugy eddig jo etvagya volt,de par napja azt vettem eszre,hogy nem is a foga miatt nem hajlando enni,hanem egyszeruen annyira makacs,hogy ha nem kapja meg,amit akar,kepes nem enni.

Pl.az asztalrol minden kell neki sorban,amint megkap valamit,johet 1 kiskanal kaja,aztan persze mar mas kell...Belefaradtam.Nem tudom hogy kezeljem a makacssagat.Egyedul akar enni,engedem is neki,hogy probalkozzon,levesnel persze nem engedem el a tanyert,akkor meg hiszti van.Nem hiszem,hogy valaha is elofordult olyan,hogy az etetoszekeben nyugodtan uljon,amig megetetem.Ha kivesszuk,akkor minden repul az asztalrol,meg maszna fel ra,kis orokmozgo.Talan nem is igy kellett volna feltennem a kerdest,de azt hittem,hogy nem izlik neki az etel,nagyjabol azt eszi,mint a ti babaitok,kiveve a kenyeret,tejpepet,sajtot,majkremet,de egyszeruen azzal van a baj,hogy nem bir nyugton ulni.Doki szerint nem hiperaktiv,csak nagyon eleven,es minden erdekli.Segitseg! :(

2011. dec. 1. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok! Teljesen a fiamra ismertem. Ne is mondd!!! :( Már totál kivagyok a kajálásoktól. Egy időben mindent elpakoltam az asztalról, akkor a szekrényeket kellett nyitogatni neki és felsorolni, hogy mi van benne. Én meg, mint az őrült csináltam, hogy egyen már egy kicsit. Most az az új taktikám, hogy egy kis kosarat készítek az asztalra 4-5 db dolgot teszek bele. Pl. fakanál, szűrőkanál, krumpli. Csak a kosárból válogathat és az lehet a kezében kaja közben. Persze azért bepróbálkozik. Ha semmi nincs a kezében össze szorított szájjal ül és egy falatot nem hajlandó enni, pedig éhes.

Hátha valakinek van valami tutibb tippje. Én is kíváncsi vagyok. KITARTÁS!

2011. dec. 1. 13:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Szomoru,de orulok,hogy nem vagyok egyedul :D!
2011. dec. 1. 14:11
 6/6 anonim ***** válasza:

14 honapos kislányom van.

Reggel 7-kor kakao(szeruseg) kb. 210ml

Fél 8 korul egyutt reggeli: fél pohár Jogobella, valamint pár falat turostáska

10 korul tízorai: egy alma es egy korte reszelve

13 orakor ebéd: vagy uveges, vagy általam készített fozelék, és egy kiflicsucsok

16 korul uzsonna: egy dobozka grízpuding, vagy joghurt

18 korul vacsora: egy-két karika kifli, sonka, sajt

19:15 korul(furdés után) vaniliás gyerekital (kb 160 ml) majd lefekvés és alvás másnap reggel 7-ig:)

2011. dec. 1. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!