Mi a 15 hó körüli Babád heti étrendje?
Reggel 6-kor és este 8-kor mindig ugyanaz: tejital.
8 körül reggeli: májkrémes, vajas, vajkrémes, parizeres kenyér, rántotta, tejbegríz, tejberizs.
10 körül tízórai: valamilyen gyümölcs v. gyümölcsös joghurt keksszel, tejszelet.
11 fél 12 körül elalszik, úgyhogy ebéd csak fél 2-2 körül van: leves, spagetti, krumplifőzelék, új kedvenc a zöldbabfőzelék, de tulajdonképpen bármilyen főzeléket megeszik és előfordul, hogy üveges babakaját adok neki (hó elején veszek neki 10 üveggel és néha ilyet is kap, mert pl. én halat nem eszek és nem is csinálom meg.)
Fél 5 körül uzsi: gyümölcs vagy valamilyen rágcsa (van hogy mindkettőből kér).
7 körül vacsi: aznapi ebéd, vagy valamilyen szendvics, mint reggel is szoktunk enni.
Ha nem ilyenre gondoltál, akkor bocsi, de nem szoktam egy heti étrendet összeállítani, mindig aznap v. előző nap "álmodom" meg, hogy mit eszünk. De egyébként tényleg elmondható, hogy szinte mindent megeszik amit mi, csak nem fűszerezem annyira, mint magunknak tenném.
Nálatok milyen az étrend? Szívesen vennék esetleg ötleteket.
Reggel cicizik + kenyér falatkát eszik vajjal sonkával és sajttal (néha ubival vagy hagymával)
Tízóraira: gyümi vagy tejtermék (mikor mi)
Ebédre: általában én főzök neki külön, de a miénket is megkostolja (főzeléket szoktam neki húsival és még összemixelem)
Uzsi: gyümi vagy tejtermék
Vacsi: tejbegríz + cicizik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!