Előfordul olyan, hogy elmarad az esti fürdés?
Elég jó napunk volt a 5 hós babámmal, 3 órát is aludt a levegőn. Estére nem bírtam vele, örültem, hogy sikerült elaludnia 8 tájékán. Most átöltöztettem, megetettem és vissza aludt. De nem fürösztöttem, nem akartam "felébreszteni" vele.
Nálatok volt már így?
Hajaj, elofordult mar persze. Foleg hogyha uton voltunk valamerre es kesobb ertunk haza, akkor az autobol egyenesen az agyban landolunk :) Nekem sincs szivem felebreszteni,mert abbol csak a nyuglodes van. Masnap reggel attorolgetem, tiszta ruha.
Ha egyszer ketszer elofordul az meg nem a vilagvege. :)
8 hós a lányom, néhányszor nálunk is előfordult már, hogy elmaradt a fürdés, pl nagyon nyüszi volt a foga miatt és egész nap szenvedett, akkor este nem keltettem fel a fürdés miatt, aludt végre békésen másnap reggelig. ha megbolygattam volna, tuti hogy behergeli magát és egész éjjel nem pihen (és mi se de ez a mellékesebb ugyebár).
szóval szerintem sem akkora tragédia, hogyha néha kimarad a fürdés. nyilván neki is kényelmesebb érzés tisztának lenni, de vannak helyzetek, mikor ez kevésbé mérvadó, mint pl a pihenése. úgyse csinál ebből rendszert az ember, néha így alakul és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!