Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszeres babákat kell teáztat...

Tápszeres babákat kell teáztatni? Anyatejeseknél ugye nem kell, de mi a helyzet a tápszernél?

Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 11:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Teáztatásra egyik babánál sincs szükség. Esetleg vizet adhatsz neki.
2011. dec. 1. 11:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Gondolom forralt, majd lehűtött vizet.
2011. dec. 1. 11:11
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem 4. hónapot töltötte be a lányom, mikor végre elfogadott folyadékot. Gyermekteát egészen pontosan. Vizet vele megitatni lehetetlen volt. Azóta naponta 1 dl-t megiszik, egyenlőre többet nem. Talán a hozzátáplálás miatt néha picit több megy, de nem mindig.

4. hónap előtt esély nem volt, hogy igyon más folyadékot is a tápszer mellett, még az augusztusi 45 °C-ban (ami nálunk 4 napig volt), akkor sem!

2011. dec. 1. 11:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Én adtam neki vizet is és teát is. Mert tápszer nem oltja neki a szomját.
2011. dec. 1. 11:22
 5/12 anonim ***** válasza:
itatni kell inkább vizzel
2011. dec. 1. 11:24
 6/12 A kérdező kommentje:

Mi szombaton leszünk 4 hósak és 3 hete lett tápszeres. A hozzátáplálást most kezdtük el és eddig még nem adtam neki a tápszeren kívül semmit inni. Se teát se vizet. Nem volt nyűgös sem, de érdekelt a dolog, hogy kell-e.

Viszont napi 1x - 2x kap lefejt anyatejet. Annyi még van. Talán az kielégíti a folyadék szükségletét?

2011. dec. 1. 11:33
 7/12 xStefix ***** válasza:

A szopisoktól úgy tudom, hogy ha a baba kéri vagy elfogadja, adhatsz neki forralt, lehűtött vizet, mert a tápszer sűrűsége ugye állandó.

De teát még inkább ilyenkor se, hacsak nem gyógy célra, mondjuk a pocakja miatt.

2011. dec. 1. 11:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Én soha nem adtam neki teát. Csak vizet, amikor hozzátápláltunk azóta.
2011. dec. 1. 11:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Én is teát adok neki.

Kínáld vízzel, ha ha semennyit nem kér, én kínálnám teával, de ez a te döntésed.

2011. dec. 1. 11:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Az anyém a melegített vizet szerette. A teát cukor nélkül nem itta meg, azt meg nem akartam, ezért maradt a melegített víz. Amúgy nem szükséges, ha nem kívánja, mert inna, ha szomjas lenne a vízből is. Persze az én fiamnak is volt egy korszaka, amikor csak gyömölcslevet ivott, de ez nyáron volt, most már elég a víz is.
2011. dec. 1. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!