Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszernél lehet a dobozon...

Krisztina27 kérdése:

Tápszernél lehet a dobozon lévő menyiségtől eltérni?

Figyelt kérdés
7 hós babám súlya, megállt ill fogyott 50gr-ot, azt mondta a gyerekorvos mivel nem fogadja el a tápszert, próbáljam meg kanalazva adni neki(lehet úgy megeszi). Arra gondoltam kicsit csinálnám sürübre mint a tejpépet és akkor talán megenné, csak nem tudom, el lehet-e térni a dobozon leírtaktól? Mert ha így kell kanalazni mint a levest akkor a fele mellé fog menni szerintem.
2011. nov. 16. 13:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet. A másik meg, hogy annyira nem is tudnád besűríteni. Inkább csinálj neki tápszerből tejbegrízt. Az laktató. Eddig miket eszik már meg? Mert egy husis, krumplis, főzelék is jól tudná lakatni (pici olajjal)
2011. nov. 16. 13:57
 2/18 anonim ***** válasza:
nem, nem lehet. adj neki tejpépet, a tápszert meg próbáld meg pohárból itatni vele (pár nap alatt megtanulja) vagy vegyél másfajta cumisüveget, rengeteg múlik azon. toommyt vagy mamot
2011. nov. 16. 13:59
 3/18 anonim ***** válasza:

nem lehet.

én 1x véletlenül 1 kanállal többet tettem bele, gondoltam jó lesz ez így is. babám kiköpte rögtön, kásás maradt.

ha kevesebb van benne sem tetszett neki.

amúgy a lányom fél évesen volt 8,5 kiló most 14 hósan 9,8. vagy is 1 kilót hízott 8 hónap alatt. nem kell izgulni, ha eszik rendesen amit kell akkor nembaj ha nem hízik.

2011. nov. 16. 14:03
 4/18 A kérdező kommentje:

Az a probléma,hogy mindent megeszik csak nagyon keveseket 100gr-ot holott a gyerekorvos szerint már kéne 200-250gr-ot ennie. Az jó ötlet megcsinálom a grízes variációt. Ki kell találjak valamit amit jobban megeszik, és elindul a hízása.

Nagyon rossz úgy lebasztak úgy beszéltek velem mint aki nem ad enni a gyerekének, egy hét múlva kell mennünk megint súlymérésre már most kivagyok tőle. Akkor nem térek el, bajt azért nem akarok nem éri meg.

2011. nov. 16. 14:10
 5/18 anonim ***** válasza:

Én kisfiam is 7 hónapos és a mennyiségben sajnos igazuk van, ő 250-250et eszik reggel, este. Ezek amik tápszeresek, a többi főzelék, gyümölcs. Ennek ellenére az ő hízása is lassult (legutóbb havi 300 gramm volt). De a fogyás az semmilyen időszakban nem jó. Egyébként most mekkora?

Ha ilyen rossz evő, akkor tényleg valamilyen kalóriabomba kell neki.

2011. nov. 16. 14:14
 6/18 anonim ***** válasza:
Az én kislányom se ette meg sose a korának megfelelő adagot.De én ezt nem aggódtam túl,annyit evett amennyi elég volt neki.Próbáltatok többféle tápszert,pl.banánosat?
2011. nov. 16. 14:19
 7/18 A kérdező kommentje:
Most 7400gr és 69cm, eddig anyatejes volt ill még most is szopik csak az már semmi tápanyag neki azt mondták. Igen valamivel meg kell tömjem, " enni kell adni annak a gyereknek" tudjátok milyen rosszul esett. Most még írtak fel sinlacot.
2011. nov. 16. 14:23
 8/18 anonim ***** válasza:
Az én 8 hós kisfiam sem eszik többet 100milinél egy kajára.én is mindíg ugy számolgatok hogy meglegyen kb 4-500 mili estére és azért még kapjon 2szer főzeléket is.hát elég nehéz.amugy az én babám is fogyik néha,utánna meg hízik.ezt játszuk 1 hónapja.bár az én babám 8400gramm.
2011. nov. 16. 14:28
 9/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk már a múltkori mérés sem volt túl biztató de akkor azzal vigasztaltam magam, hogy most kezdett el kúszni, felülni próbál, és feltérdel a kiságyban, biztos lemozog ja gondoltam én naivan.
2011. nov. 16. 14:28
 10/18 A kérdező kommentje:
Többféle tápszert és üveget próbáltunk már, igen banánosat is, nem tudom miért nem kell neki, el vagyok keseredve nagyon.
2011. nov. 16. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!