Tápszernél lehet a dobozon lévő menyiségtől eltérni?
nem lehet.
én 1x véletlenül 1 kanállal többet tettem bele, gondoltam jó lesz ez így is. babám kiköpte rögtön, kásás maradt.
ha kevesebb van benne sem tetszett neki.
amúgy a lányom fél évesen volt 8,5 kiló most 14 hósan 9,8. vagy is 1 kilót hízott 8 hónap alatt. nem kell izgulni, ha eszik rendesen amit kell akkor nembaj ha nem hízik.
Az a probléma,hogy mindent megeszik csak nagyon keveseket 100gr-ot holott a gyerekorvos szerint már kéne 200-250gr-ot ennie. Az jó ötlet megcsinálom a grízes variációt. Ki kell találjak valamit amit jobban megeszik, és elindul a hízása.
Nagyon rossz úgy lebasztak úgy beszéltek velem mint aki nem ad enni a gyerekének, egy hét múlva kell mennünk megint súlymérésre már most kivagyok tőle. Akkor nem térek el, bajt azért nem akarok nem éri meg.
Én kisfiam is 7 hónapos és a mennyiségben sajnos igazuk van, ő 250-250et eszik reggel, este. Ezek amik tápszeresek, a többi főzelék, gyümölcs. Ennek ellenére az ő hízása is lassult (legutóbb havi 300 gramm volt). De a fogyás az semmilyen időszakban nem jó. Egyébként most mekkora?
Ha ilyen rossz evő, akkor tényleg valamilyen kalóriabomba kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!