Hogyan lehet megtanítani a pohárból ivást?
A lányom 9 hónapos, eddig minden jellegű tanuló poharat elutasít, csak cumisüvegből iszik.
Próbál pohárból inni, mert érdekli, de mindig beledugja a nyelvét.
Hogyan tudom megtanítani neki a helyes használatot?
Szia!
Szerintem magától rá fog érezni. Az én lányom is így tette. Mindig add a kezébe a poharat persze fogjad Te is és lassan emeld neki h a szájába menjen a folyadék. Sokáig kifolyik mellette de ügyesen meg fogja tanulni!
Nekem kb. olyan 2-3 hónap alatt tanult meg szépen inni úgy hogy nem folyik mellé. Bár én 1 éves elmúlt mikor elkezdtem tanítani és inkább nyáron hogy ne keljen annyit öltöztetni meg nehogy megfázzon!
sok sikert! :)
2,5 éves kislány anyukája!
Ezt tényleg nem lehet tanítani, majd magától rájön. De ha már tudja hogy kell inni, akkor abban segíthetsz, hogy döntöd neki a poharat, hogy ne jöjjön túl sok, együtt fogjátok a poharat.
Egyébként a gyakorlásra legjobb hely a kád, amikor fürdik, mert akkor nem baj ha leönti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!