Hogyan lehet megtanitani 11 hos babat poharbol inni?
Kisfiam a cumisuvegbol csak tejet hajlando inni,amiota 6 foga jott ki egyszerre,azt se nagyon,alig iszik,semmi folyadekot
nem nagyon hajlando elfogadni,kiskanallal itatom,ugy par kortyot iszik,de a poharbol folyton felrenyel es kohog!csoros pohar se kell neki,tobbfajtat probaltam,a szelepesek nem kellenek,mert szivni kell,a szelep nelkulitol fuldoklik...
Ha sokszor lát titeket is pohárból inni, azt akarja majd utánozni. Kislányom eleinte mokkás pohárból ivott, ugyanúgy fuldokolva, mint a te babád. Majd látta a mi nagy üdítős poharainkat és nem fogadta el többé a saját kispoharát. Azóta nincs gond ezzel. Igaz nem teljesen egyedül iszik, mert lusta és nem fogja meg a poharat, de mutatja, ha szomjas és szépen iszik ha odatartom a szájához.
Türelem kell hozzá és sok gyakorlás.
Mi is gyakoroljuk, de nem sok sikerrel. Az én lányom pl. lefetyel. Mikor lesz ebből rendes ivás, nem tudom!
Már előre félek a védőnőtől. :D
Azért előbb-utóbb csak megtanulják, én még nem láttam olyan egészséges huszonévest, aki ne tudott volna már pohárból inni :)
Tényleg csak türelem és gyakorlás kérdése, ha ez megvan, akkor nem kell aggódni, rá fognak érezni, hogy mit kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!